StoryEditorOCM
ShowbizJER SVIRATI SE MORA

Estrada i dalje u ‘hladnom pogonu‘. Naši sugovornici tvrde: ‘Zbog korone su izgubili na milijune eura, veliki koncerti nisu im ni na vidiku...‘

Piše Vinko Paić
14. travnja 2021. - 22:10
Hrvatski estradnjaci o velikim koncertima u Arenama sada mogu samo sanjati, a pitanje je i kad će opet tamo zapjevati.Neja Markicevic, Marko Todorov, Tomislav Kristo, Maja Zlatevska/Cropix

Iako se pandemiji koronavirusa ne nazire kraj naši glazbenici sramežljivo najavljuju prve nastupe nakon godinu dana pauze.

Prije nekoliko dana dubrovačka grupe Silente u zagrebačkoj je Tvornici kulture održala koncert pod strogim epidemiološkim mjerama. Na ulazu mjerenje temperature i obvezne maske. U dvorani dvjestotinjak ljudi željnih zabave, obvezno sjednje i razmak. Uvjeti posebni, ali posjetitelji se slažu - vrijedilo je čekati!

Program je sufinanciran putem natječaja "Jer svirati se mora", provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija te Hrvatske glazbene unije. U samo dva dana koncert je rasprodan, a da je hrvatska publika željnja nastupa uživo pokazuje i svjež primjer Natali Dizdar.

Naime sve su ulaznice za njezin nastup u zagrebačkoj Laubi 24. travnja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:56