StoryEditor
ShowbizNapad ili obrana?

Brutalna svađa u programu uživo; Ninu Morić iznapadala talijanska kolumnistica, manekenka ju 'zakucala' komentarom: Tko si ti da mi sudiš?!

Piše J. V.
13. travnja 2019. - 00:37

Nina Morić zasigurno je jedna od poznatijih domaćih manekenki. Njena slava dosegla je vrhunac u susjednoj Italiji gdje je još 90-ih odlučila prebaciti karijeru, a tamo je i nastavila živjeti, bila je "u svoje vrijeme" jedna od omiljenijih javnih osoba.

Unatoč svome turbulentnom odnosu s osuđenim kriminalcem, bivšim suprugom Fabrizijem Coronom, a i unatoč tomu što je svoje prelijepo lice estetskim operacijama dovela do neprepznatljivosti, svaki je Morićkin nastup u javnosti još uvijek popraćen određenom dozom simpatija.

No da ne izaziva kontroverze, ne bismo mogli reći.

I posljednje je njeno pojavljivanje tako uzburkalo prisutne u publici. Nina je gostovala u emisiji "Pet protiv jednoga" u kojoj su joj pitanja postavljali talijanski voditelji i kolumisti, a sve je krenulo krivo kada su se u programu uživo sukobile Morić i kolumnistica Karina Cascello, prenosi Il Giornale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite furiosa a #livenoneladurso tra #karinacascella e #ninamoric.... #gossipetv

A post shared by Gossipetv (@gossipetv) on

Nakon što joj je postavila škakljivo pitanje o bivšemu suprugu Coroni, Cascella je nastavila: "Riječ je o muškarcu koji ti je uništio karijeru i osobnost!"

"Ponovila bih sve kada bih imala priliku, ne kajem se ni zbog čega, grijesi su uvijek obostrani, možda sam bila fragilna, ali uspjela sam se nekako osvijestiti...", pravdala se Nina, "hladna kao špricer", pišu talijanski mediji.

"Ali kako bi shvatila da si mentalno oslabljela, nije li ti trebala pomoć liječnika...", uzvratila je na to Karina Cascella.

"Karina, molim te, nisi psihologinja. Tko si ti da mi sudiš? Ja mogu tvrditi da sam slaba, ali ti ne. Stvarno si najgori mogući primjer osobama koje pate. Osoba si bez skrupula i bez osjećaja", izredala je Nina svoje komentare.

Uslijedio je zatim aplauz publike za hrvatsku manekenku, a oglasila se i Barbara D'Urso, voditeljica, kako bi zaustavila pravu svađu koja se zahuktavala između dvije žene.

Na društvenim mrežama uslijedio je pak pravi izljev podrške za Morić, a komentari o neprofesionalnosti kolumnistice došli su do toga da razjareni gledatelji traže da ju se makne s TV ekrana. Vrijeđati nečije mentalno stanje i davati liječničke dijagnoze, zaključak je, apsolutno je neprimjereno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okay, first of all, just saying; i told you about it. @nm_code it’s rock’n’roll 😎mate #rocknroll 💥

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 04:37