StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSVIMA SMO HIT

Sin Jona Bona Jovija i njegova voljena Millie, zvijezda ‘Stranger Thingsa‘, tulumarili u Dubrovniku! Procurila i fotka

Piše SCENA SD
8. listopada 2024. - 19:14

Zvijezda serije "Stranger Things" Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi, inače sin slavnog rokera Johna Francisa Bongiovija, proslavljenog pod umjetničkim imenom Jon Bon Jovi, borave u Dubrovniku. Par se u petak navečer zabavljao u popularnom klubu Revelin, piše Dubrovački list, koji je objavio i fotografiju iz njihovog noćnog izlaska.

Millie, inače velika zvijezda među milijunima fanova serije koja ju je proslavila, i Bon Jovijev sin vjenčali su se u svibnju ove godine u tajnosti, a prije nekoliko dana podijelili su fotografije sa slavlja koje se održalo u Villi Cetinale u Italiji, a na kojima se vidi i ponosni, danas sjedokosi otac glazbenik.

"Bilo je to vrlo malo, obiteljsko vjenčanje i mladenka je izgledala prekrasno i Jake je presretan" - komentirao je tata Jon Bon Jovi.

Slavna glumica je za svoje vjenčanje odabrala bijelu čipkastu haljinu sa steznikom u stilu korzeta. Početkom travnja ove godine objavljeno je da su se Millie i Jake zaručili. Par je zajedno od 2022. godine, a navodno su se upoznali preko društvenih mreža, i najprije dugo prijateljski dopisivali.

Nježno prijateljstvo je preraslo u veliku ljubav, a na svim fotografijama para vidljivo je koliko uživaju zajedno. Zaljubljena Millie je vijest o njima kao paru ispratila riječima: "Zahvalna sam za svoje prijatelje, obitelj, magarca Bernarda, svoje pse, zube svojih štenaca i svog partnera za cijeli život".

Kad su na društvenim mrežama obznanili da su se zaručili, Millie je uz fotografiju napisala: "Volim te već tri ljeta, dušo, želim ih sve“, referirajući se na pjesmu "Lover" od Taylor Swift. 

Jacob Hurley Bongiovi, što je puno Jakeovo ime, treće je dijete u obitelji Dorothee i Jona Bon Jovija. Studirao je na Sveučilištu Syracuse  i organizirao nacionalni studentski hod kako bi prosvjedovao protiv vladinog odgovora na masovnu pucnjavu u američkim školama. Danas je angažiran i kao model, a ne skriva svoje glumačke ambicije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2024 19:20