StoryEditorOCM
Zvijezde online‘DIVNO SJEDINJENJE‘

Rod Stewart je pravi dida! Nakon sinove ženidbe izgovorio želju koju čujemo u svakoj familiji, evo što bi on najrađe

Piše M. K.
2. lipnja 2024. - 16:43

Spektakularno vjenčanje svoga sina, hokejaša Liama Stewarta, koji se u Dubrovniku u petak oženio za plavokosu Amerikanku hercegovačko-konavoskih korijena, Nicole Artukovich, sad je komentirao i slavni Rod Stewart.

Legendarni britanski roker, koji rado ističe svoje škotsko porijeklo (škotski gajdaš i škotske zastave pratile su i mladence nakon vjenčanja u baroknoj crkvi Sv. Ignacija na dubrovačkim Jezuitima), na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj je cijela njegova obitelj, uključujući i bivšu suprugu Rachel Hunter, s kojom je u braku i dobio sina Liama, te napisao emotivne riječi i izrazio otvoreno želje:

Bosa svekrva na piru u Dubrovniku: 90-ih su uzdisali za njom, u 19. ju je zaveo Rod Stewart. ‘Bio je sjajan ljubavnik‘

"Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nicole. Kakvo divno sjedinjenje Stewartovih i Artukovicha. Neka nastave zajednički pronalaziti radost, ljubav i smijeh do kraja života i neka naprave još puno beba da se pridruže njihovom jednogodišnjem dječaku Louiju."

Objavu su ispratile brojne čestitke i želje za sretnom budućnošću zaljubljenog para.

Rod Stewart, inače, na svom Facebook profilu često podijeli trenutke i sjećanja iz svoje prebogate karijere, koji mu i danas izazivaju lijepe emocije. Njegovi brojni fanovi uvijek s puno privrženosti i komplimenata prokomentiraju ovakve objave:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 19:43