StoryEditorOCM
Zvijezde online‘ODLUČILI SMO...‘

Ricky Martin razvodi se od muža nakon šest godina braka, u kojem su postali roditelji kćeri i sina, evo što su javili

Piše Scena SD
6. srpnja 2023. - 16:52
Latino zvijezda Ricky Martin i Sirijac rođenjem, Šveđanin državljanstvom, slikar Jwan Yosef Patricia De Melo Moreira/Afp

Nakon šest godina braka, pjevač Ricky Martin razvodi se od sirijsko-švedskog konceptualnog umjetnika Jwana Yosefa, objavio je par.

- Odlučili smo okončati naš brak, s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom zbog naše djece, poštujući sve ono što smo kao par proživjeli kroz sve ove prekrasne godine - naveli su u zajedničkoj izjavi.

- Naša najveća želja je nastaviti ovu zdravu obiteljsku dinamiku i odnos usmjeren na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajedno odgajati našu djecu, sačuvati poštovanje i ljubav koju imamo jedni prema drugima - dodali su Martin i Josef.

image

‘Naša najveća želja je nastaviti ovu zdravu obiteljsku dinamiku i odnos usmjeren na mir i prijateljstvo, kako bismo nastavili zajedno odgajati našu djecu...‘

Patrick T. Fallon/Afp

Slavni pjevač i umjetnik zajedno su postali roditelji dvoje djece - kćer Luciju (5) i sina Rena (4), a Ricky je već prije braka postao otac blizankama Matei i Valentini (15).

Latino zvijezda, proslavljena megahitom "Livin‘ la vida loca" i poznati umjetnik upoznali su se preko Instagrama 2017. godine i počeli se viđati šest mjeseci kasnije, nakon što su se sreli uživo u Londonu.

Prvi put su se službeno kao par pojavili na amFar gala večeri 2016. godine, a ubrzo potom priopćili da su zaručeni. Sudbonosno "da" izgovorili su 2017. godine.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 10:03