StoryEditorOCM
Zvijezde onlineBilo je vatreno

Paris Hilton ostala bez dizajnerskih ‘krpica‘, sunčanih naočala, cipela, torbica, nakita, računala, telefona...

Piše SCENA SD
19. kolovoza 2024. - 10:01
Novi video ”I‘m Free” Paris Hilton Feat. Rina SawayamaPlanet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Na snimanju novog spota Paris Hilton (43) doslovno je bilo vatreno. Naime, zapalila se prikolica na kojoj je nastala materijalna šteta. Paris, nasljednica poznatog hotelskog lanca, napisala je na društvenim mrežama kako je  slučajno izbio požar u njezinoj prikolici tijekom snimanja glazbenog spota, te da je iznimno zahvalna što su svi sigurni. U svojoj Instagram priči tada je zahvalila Hannah Lux Davis, Heidi Klum, Meghan Trainor i Lanceu Bassu.

image

Paris Hilton

Samuel Corum/Getty Images Via Afp

"Nisam očekivala da će snimanje mog spota za ‘Bad Bitch Academy‘ proći ovako", napisala je Paris na drugoj slici s mjesta događaja, na kojoj su prikazane neke od njezinih spaljenih stvari.

Kasnije je na društvenim mrežama objavila i video posljedica požara. "Šteta uzrokovana jučerašnjim požarom. Srceparajuće je vidjeti toliko mojih omiljenih stvari uništenih. Sve prekrasne haljine po narudžbi koje smo napravili za glazbeni spot, odjeću modnog dizajnera, sve moje omiljene sunčane naočale, cipele, torbice, nakit, računala, fotoaparate, telefone i još mnogo toga. Ali srećom, svi su sigurni i dobro, i to je sve što se računa. Nadamo se da će 2. dan snimanja Akademije Bad Bitch biti malo manje osvijetljen", napisala je zvijezda.

Pjesma "Bad Bitch Academy" nastavak je suradnje s 30-godišnjom Meghan Trainor pod nazivom Chasin.

image

Paris Hilton

Jim Watson/Afp
image

Paris Hilton

Jamie Mccarthy/Getty Images Via Afp
image

Paris Hilton

Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 17:25