StoryEditorOCM
Zvijezde online‘moj baćo‘

Marijana Batinić svom mužu Mateju za 40. rođendan napravila sve ono što on ne voli! Reagirala Viki Rađa: Ja u suzama...

Piše SCENA SD
3. srpnja 2024. - 12:22

RTL-ova voditeljica, Splićanka Marijana Batinić, svom je suprugu Mateju u čast njegovog 40. rođendana uputila vrlo emotivne, i za njega zacijelo, na ovakav način, neočekivane riječi.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

"Ako nešto ne voli, to je kad se priča o njemu. Ne voli se eksponirat, ne voli pompu, čak ni euforiju. Jer nakon euforije, kaže, neminovan je pad energije.

Teško se otvara, rijetko o sebi progovara, još rjeđe se žali, baš nikad ne plače. Iritantno je razborit, nemoguće tvrdoglav, a upornost mu je najveća mana i vrlina. Ne voli norme i mrzi kad se nešto radi - reda radi.

A red je barem jednom godišnje da ga okačim na Instagram i da dobije ‘dedicated’ post 😂. Red je☝️.

Ali ja ovo ne pišem reda radi, nego zato što je zaslužio barem nakratko izaći iz sjene i biti zvijezda mog Instagrama. Jer on je zvijezda vodilja mog i našeg života. Naš stožer za vrijeme korone, psihijatar za vrijeme potresa, muž i tata uvijek.

image
Vedran Peteh/Cropix

Ne znam šta sutra nosi, ali danas stvarno mislim da bi naš život bio puno teži i ružniji s manje smijeha, zabave i ‘ruganja’ da nema njega. Četrdeset mu je godina tek i puno toga je napravio i stvorio u svom životu, a od svega mu je ipak najdraži suhozid 🤷🏻‍♀️🏗️⚒️. Živi kao poduzetnik, u duši umjetnik… Moj Baćo ❤️.

Sretan mu veliki 40. rođendan, slobodno se pridružite čestitkama" - napisala je Marijana i svojom objavom mnoge dirnula u srce.

Među prvima je reagirala Viktorija Đonlić: "Ja u suzama kako si ga opisala❤️🎂❤️. Najsretniji🎉🎉🎉🎉🎉🥰🥰🥰🥰" - napisala je.

"Sve najbolje Matej!⭐🎉 Marijana, čuvaj taj dijamant!🙂" - napisao joj je Alen Abramović, pobjednik iz "Života na vagi".

"Aaaa dragi Matej!!! Divnog muža imaš, ma da sam ti ja birala ne bi ti slađeg i dražeg našla.. i nek ti je tu sa sjevera 😁 Velika pusa nasem umjetniku!" - navela je Ida Prester.

image

Objava na Instagramu

/Slobodna Dalmacija

Marijana i Matej vjenčali su se 2015. godine - u tajnosti!

Splićanka, koju njezini najstariji prijatelji zovu Bate, za Mateja Pašalića udala se tek u nazočnosti kumova, u njezinom slučaju kolegice Petre Nižetić, dakako.

"Tek nakon ceremonije javili smo obitelji i prijateljima. Sve smo šokirali!" - priznala je tada. 

"Tako nam je došlo, potpuno spontano. Pa ni vjenčanicu nisam nosila!" - ispričala je lijepa voditeljica, koja je shvatila da je u drugom stanju kad joj je počeo smetati obožavani pršut što joj je, kako je kazala, "bilo nezamislivo!".

image

Marijana Batinić i Matej Pašalić u društvu svojih bliskih prijatelja, Petre Nižetić Mastelić i Luke Nižetića. Petra i Marijana međusobno su se i ‘pokumile‘

Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 13:06