StoryEditorOCM
Zvijezde onlineJAVILA SE S ODMORA

Kad je rasprodala pet Arena u Zagrebu, što je Aleksandri Prijović bilo kupiti ove tenisice od 1950 eura! Luduju za njima

Piše SCENA SD
31. svibnja 2024. - 14:22

Aleksandri Prijović je uspjelo ono što nikome nije - napunila je pet Arena u Zagrebu, iza nje je i pet spektakularnih koncerata u Osijeku, tri dvorane u Rijeci... Turneja "Od istoka do zapada" pokazala se turbouspješnom, te potvrdila da se turbofolk u Hrvatskoj itekako obožava i turbosluša.

Popularna pjevačica i nevjesta još jedne megauspješne glazbenice, Lepe Brene, nakon svega je zaslužila pošteni odmor. Premda kratki, ali, što se u narodu kaže, "bolje išta nego ništa".

Prijović je na društvenim mrežama podijelila fotografije sa svojih dana provedenih u ugodnoj dokolici, na kojima je pokazala koliko uživa kad ne mora biti na vrtoglavim štiklama i u pripijenim haljinama, kakve traže njezini raskošni nastupi.

Prija, kako joj skandiraju njezini fanovi, voli se opustiti u udobnoj odjeći, ali jedan je detalj iz njezinog "outfita" svima "zapeo" za oko. 

image

Aleksandra Prijović

Marijana Klarić/Slobodna Dalmacija

Uz tanju hudicu i traperice, Aleksandra Prijović je obukla tenisice, za kojima luduju trendseterice.

Riječ je o tenisicama luksuznog talijanskog brenda Brunello Cucinelli, koji je sinonim za profinjen dizajn i udobnost, a model koji nosi Aleksandra košta 1950 eura.

image

Aleksandra Prijović

Marijana Klarić/Slobodna Dalmacija

Što je to Priji nakon grandiozne turneje po Hrvatskoj?!

Kako su pisala 24 sata, Prijović je samo od prodaje ulaznica uprihodila 2,780.000 eura. Tu su, dakako, troškovi zakupa Arene, scenografija, svjetla, bend... Prema cjeniku zagrebačke Arene, zakup prostora za pet koncerata platila je oko 120 tisuća eura. 

Procjenjuje se da je svake večeri na njezinim koncertima bilo prisutno oko 18 tisuća obožavatelja.

image

U dvorani na riječkom Zametu

Damir Škomrlj/Cropix

Aleksandra Prijović tijekom koncertnog tjedna s obitelji, prijateljima i bendom odsjela u zagrebačkoj Esplanadi. Noć u njihovu Deluxe apartmanu iznosi oko 400 eura. Pa, kad se sve oduzme i zbroji, pisala su 24 sata, Prija je zaradila oko 2,5 milijuna eura.

A u nastavku turneje je čekaju Njemačka i Švicarska.

image
Damir Škomrlj/Cropix
image
Damir Škomrlj/Cropix
image

Aleksandra Prijović na petom koncertu u osječkom Gradskom vrtu

Ivan Perić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 18:09