StoryEditorOCM
TV&Realitybivša loto-djevojka

Za njom je nekoć uzdisala cijela Jugoslavija, a danas otkriva kolika joj je mirovina: ‘Od te se penzije može živjeti‘

Piše SCENA SD
4. listopada 2024. - 18:08

Bivša Loto djevojka Jugoslavije, Suzana Mančić progovorila je o mjesečnim primanjima otkako se prošle godine umirovila.

"Nekad imaš novca pa sebi priuštiš nešto što želiš, ali i nemati nije strašno. Strašno je kad nemaš za lijek, za neke osnovne stvari, ali hvala Bogu, penzija stiže.

image
Mateja Stanisavljevic/Ata Images/Profimedia/Mateja Stanisavljevic/ata Images/profimedia

Nekom sam se izlanula kolika mi je penzija, onda su portali gorjeli kao ‘skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić, 53.000 dinara, što je otprilike oko 450 eura‘.

Pa dobro, za ne daj Bože, žive ljudi od tolike penzije", prenose Blic.rs i Jutarnji riječi bivše televizijske voditeljice. Mančić je istaknula i da je ponosna na sve što je u 50 godina rada stekla te je otkrila da je imala racionalnih i štedljivih trenutaka. 

image
Sandra Simunovic/Cropix/Cropix

"Pola sam trošila, pola stavljala sa strane, tako da sam u životu uglavnom stjecala. Od te se penzije može živjeti, pogotovo kad radiš još nešto sa strane", rekla je pa dodala kako želi završiti svoju karijeru.

"Imati jednu tako dugu karijeru, a pri tom nedefiniranu, nešto je na što sam ponosna. Počela sam s glazbom pa s televizijom, onda se dogodio Loto. Dobro, bila je i pauza i to po nekoliko godina.

image
Ivan Kuharic/Cropix/Cropix

Ali voljela bih završiti karijeru s nekom lijepom pjesmom. Ja u kući imam dobrog tekstopisca, a to je moja kći Teodora koja mi kaže se da moram emotivno angažirati. Sad to čekamo, radi se na tome", otkrila je Mančić, prenose Blic.rs i Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 18:17