StoryEditorOCM
TV&RealityAfra Saraçoğlu

Teška životna priča zvijezde ‘Zlatnog kaveza‘: odrasla bez oca, obilježio je skandal s 25 godina starijim kolegom...

Piše SCENA SD
18. lipnja 2024. - 14:12

Nova sezona ‘Zlatnog kaveza’ naveliko se gleda na Novoj TV. Gledatelji su se zaželjeli ljubavne priče Sejran i Ferita, mladog para čiji je odnos isprepleten burnim zapletima.

I dok je Hrvati trenutno prate u ulozi Sejran, 26-godišnja Afra Saraçoğlu, dobro je poznato ime na turskoj glumačkoj sceni, a osim što iza sebe ima već nekoliko zapaženih uloga, ova talentirana glumica krije i tešku životnu priču, piše zagreb.info.

Naime, Afra je odrasla bez oca, a nakon što su joj se roditelji razveli, iz Istanbula se s majkom preselila u gradić na egejskoj obali te poslije na jug Turske.

S 13 godina počela je raditi kao manekenka, a svojedobno je ispričala kako joj djetinjstvo nije bilo niti malo jednostavno.

“Budući da je majka vrlo malo zarađivala, nismo svaki mjesec uspjele spojiti kraj s krajem. Znala sam da se moram zaposliti i pomoći joj. Moji su se roditelji razveli jer su prestali biti zainteresirani jedno za drugo. Mislim da to ima veze s očevim karakterom, no sigurno su obje strane griješile. Unatoč svemu, trebao je uvijek biti uz svoje dijete, a on me ostavio”, pojasnila je glumica.

Prvu ulogu ostvarila je na prvoj godini studija komparativne književnosti na Sveučilištu u Eskişehiru i to u filmu ”Druga prilika” kojeg je režirao i producirao poznati turski glumac Özcan Deniz.

Afra je tada imala svega 18 godina te se zaljubila u svog redatelja koji je bio od nje stariji 25 godina, a mediji diljem zemlje pričali su o njihovoj navodnoj aferi.

No, oboje su takve napise demantirali, a Afra je svojedobno izjavila i da nikad ne bi mogla biti s toliko starijim muškarcem.

“Bilo bi bezobrazno reći da mi se to gadi, ali nikada ne bih mogla biti s muškarcem koji je stariji više od deset godina. Draži su mi vršnjaci, a uostalom o čemu da pričam s čovjekom koji je već proživio pola života.

No ne osuđujem one kojima razlika u godinama ne smeta. Svatko neka bira sebi”, pojasnila je svojedobno.

Danas je Afra slobodna, a mnogi šuškaju kako je zapravo u potajnoj vezi s kolegom sa seta, Mertom Demirom koji glumi Ferita, no, oboje takve navode negiraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 14:12