StoryEditorOCM
TV&RealityAPELIRALA FANOVE

Glumica iz omiljene dječje serije iz 90-ih u 54. godini očekuje četvrto dijete: Molim vas, blagoslovite nas

Piše Marija Pavić /JL
5. lipnja 2024. - 11:23

Trina McGee (54), glumica koja se proslavila po ulozi Angele Moore iz popularne dječje serije 90-ih, "Boy Meets World", očekuje svoje četvrto dijete u 55. godini. "S 54 godine sam otkrila da sam trudna. Molim vas da nas blagoslovite svojim molitvama za siguran porod", napisala je na svom Instagram profilu glumica pa najavila da će se neko vrijeme odmoriti od društvenih mreža.

I dok su se u komentarima, naravno, redale čestitke, bilo je i onih koji su bili iznenađeni Trininim godinama. "54!? Mislim, čestitam, da, ali kako ti imaš 54!?", "54!? Nema šanse, ali čestitam", neke su od reakcija. Inače, glumica ima dvoje djece s bivšim suprugom Courtlandom Davisom te, kako prenosi Page Six, jedno dijete iz prethodne veze, piše Jutarnji list

S glumcem i producentom Marcellom Thedfordom u braku je 16 godina, a upoznali su se na snimanju filma Sylvestera Stallonea "Daylight" prije 28 godina. Trinin smo glumački angažman mogli vidjeti 2015. u seriji "Girl Meets World", koja se emitirala na Disney Channelu, a prošle je godine u filmu "Classmates" igrala Thaliu. "Classmates" je režirala Danielle Fishel, bivša Trinina kolegica koja je u "Boy Meets World" utjelovila Topangu Lawrence.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 20:22