StoryEditorOCM
ShowbizDOBRO RASPOLOŽENE

Trudna Hana i mama Vjekoslava zablistale na ‘Melodijama‘: ‘Obukla sam prvu haljinu u koju sam stala!‘ Imaju ime za bebu

Piše Ivana Prgomet
23. lipnja 2024. - 21:34

Petar Grašo nedavno je potvrdio da on i Hana očekuju drugo dijete, a trudnu Hanu smo, uoči početka treće večeri Melodija Jadrana u Galeriji Meštrović, uhvatili u društvu majke, Vjekoslave Huljić.

image
Ivana Prgomet

Dobro raspoložene Hana i Vjekoslava spremno su nam pozirale. Hana je odjenula  dugu svijetloplavu haljinu koja joj se izvrsno pristajala, a Vjekoslava se odlučila za bijelu modnu kombinaciju koja se sastojala od bijelih hlača i zanimljivovg bijelog topa.

image
V.P.

Bile su u društvu poznatog splitskog modnog para Jurice i Marije Pirić koji su im, sigurni smo, skrojili ove prekranse kombinacije.

image
Ivana Prgomet

Inače, Petar i Hana u srpnju 2022. postali roditelji malene Albe, a njihova će obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Simpatična Hana otkrila nam je kako nije planirala doći na ovu večer Melodija Jadrana, ali i tko ju je nagovorio.

-Ne osjećam se kao zvijezda. Ja sam obična cura koja voli pjevati i skladati, priznala nam je Hana Huljić Grašo. Nije planirala doći na Melodije Jadrana, ali nagovorili su je brat Ivan i majka Vjekoslava s kojom je došla. 

- Do prije sat vremena nisam znala da ću doći večeras ovdje, ali veselim se što sam tu, puno dragih ljudi nastupa večeras - rekla je Hana koja je zablistala u svijetlo plavoj haljini.

- Obukla sam prvu haljinu u koju sam stala - nasmijala se Hana koja je trudna pet mjeseci. Nakon djevojčice Albe koju su ona i suprug Petar Grašo dobili prije dvije godine iščekuju dečka. 

- Smislili smo ime ali zasad neka ostane tajna. Kao i svaka trudnica na početku sam imala mučnine ali sad je sve dobro - rekla nam je Hana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 01:41