StoryEditorOCM
ShowbizTrebaš biti čovjek

Srpska TikTokerica stala na Sevinu stranu i obrušila se na Karleušu: ‘Onaj koji ne priznaje genocid u Srebrenici je... ‘

Piše SCENA SD
27. svibnja 2024. - 17:22

Nakon što je Opća skupština UN-a prošlog četvrtka poslijepodne u New Yorku prihvatila rezoluciju, kojom se traži proglašenje 11. srpnja Međunarodnim danom sjećanja na genocid u Srebrenici, ova odluka je probudila oštre reakcije ne samo među političarima iz cijele regije, nego i među  estradom. Naime, nakon velike svađe između Jelene Karleuše i Severine, koje su javno zaratile ovim povodom, o čemu smo već pisali, oglasila se i poznata srpska Tik-Tokerica, Lea Tokalić.

image

Srpska pjevacica Jelena Karleusa na strani Vučiča, koji ne priznaje genocid u Srebrenici.

Jakov Prkic/Cropix
image

Severina priznaje genocid u Srebrenici.

Damir Krajac/Cropix

U svojoj Tik Tok objavi, stala je na stranu Severine, te je Jelenu Karleušu nazvala nečovjekom, ponavljajući više puta " onaj koji ne priznaje genocid u Srebrenici je jedan veliki nečovjek"!

Naime, Leu je očito izbacilo iz takta Karleušino mijenjanje "strana", jer je 2014. javno priznala genocid u Srebrenici, javnom izjavom " nikad se nikome ne ponovilo", sve dok se nije udružila sa Vučićem i sada njega podržava - a svi dobro znamo da Vučić ne priznaje genocid u Srebrenici. 

U svojoj objavi ističe da to nije stvar nacije ni stvar vjere, već je to stvar humanosti i ljudskosti te da ne treba biti nacionalist, već treba širiti ljubav, a ne mržnju.

Svoju objavu je završila mirnim tonom i odlučnom porukom " Genocid u  Srebrenici se dogodio, i samo nečovjek može da kaže da genocida bilo nije". Cijeli video pogledajte ovdje.

@leatokalic_

Ne trebate biti nacionalisti* Budite humani, sirite ljubav a ne mrznju ❤️

♬ original sound - ? LEA TOKALIĆ ?
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 07:39