StoryEditorOCM
ShowbizIZNENAĐENJE

Šetate centrom Zagreba i najednom ispred vas na tlu... mislite beskućnik? Greška, to je holivudska zvijezda!

Piše Korana Sutlić/JL
25. lipnja 2024. - 15:59

Znate li ono jutro kad se probudite i imate osjećaj da ćete upoznati zvijezdu kultnog Matrixa, filma koji je za mene početak i kraj. To je baš bilo takvo jutro. A upravo to mi se i dogodilo, piše Korana Sutlić u Jutarnjem listu.

Kao i sve redakcije, pokušavali smo saznati gdje je odsjeo Keanu Reeves, gdje bismo ga u Zagrebu mogli vidjeti prije nastupa, no nismo uspjeli. No, onda smo se pješke uputili obići zagrebačke hotele, za koje smo pretpostavljali da bi mogao biti ovaj glumac u njima. Kad smo prilazili hotelu u centru grada, vidjeli smo neobičan prizor: ispred hotela, oslonjen o zid, sjedio je muškarac u crnom jeansu. "Ono mora da je Keanu" rekla sam svojem kolegi ni sama ne vjerujući da će se to potvrditi, samo sekundu kasnije. Kad smo prišli bliže, to je stvarno bio junak filmova Brzina, Mali Buddha i ostalih. Sjedio je na podu, mi smo ga snimali, on je rekao pomalo tužna glasa: "Pričam na telefon, to je moje privatno vrijeme" navikao da mu se ruši privatnost. Diskretno smo pričekali, snimili se s njim, i uputio nam je i jedan osmjeh.

image

Korana Sutlić i Keanu Reeves

Korana Sutlić

Zaželjeli smo mu sreću, što će mi trebati večeras, jer, poznato je, nastupa na INMusicu, a trenutačno je jako loše vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 16:47