StoryEditorOCM

Najstarija kći supermodela Heidi Klum tvrdi da nikada ne bi mogla živjeti u Njemačkoj: ‘Sve te kobasice i knedle...‘

Piše SCENA SD
1. kolovoza 2024. - 10:56
Leni Klum i njezin momak Aris RachevskyCobra Team - Frezza Lafata/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team - Frezza Lafata/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Leni Klum (20), najstarija kći njemačkog supermodela Heidi Klum (50), živi u sunčanom Los Angelesu ali često je s mamom putovala u njezinu domovinu u posjete baki i djedu, te razne događaje. Čak je neko vrijeme živjela i u Berlinu tijekom karantene jer je Heidi Klum tamo snimala. Ipak, preseljenje u Njemačku nije opcija za ovu mladu djevojku. Razlog za to je iznenađujući.

Jer svatko tko misli da bi Leni nedostajalo sunce ili čak kalifornijska nonšalantnost je u krivu. U nedavnom intervjuu za "Glamour", mlada manekenka priznaje da nikada nije mogla zamisliti da se preseli u Njemačku. Razlog? Njemačka kuhinja.

"Mislim da se ne bih mogla preseliti nigdje gdje mi se ne sviđa hrana", Kaže Leni. Iznad svega, "sve ove kobasice" ne bi bile za Leni. "A ne volim ni knedle", pojašnjava ona. "To je vrlo različito od onoga što jedem ovdje. Jednostavno nisam navikala na to."

Međutim, nema jezične barijere jer je Leni jedino od djece Klum koje osim engleskog govori i njemački.

image

Leni i baka Erna

Frezza Lafata/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Frezza Lafata/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Što se jede u obitelji Klum? Heidi ne broji kalorije - kune se u zdravu prehranu bez žrtvovanja - i to je prenijela na svoju djecu. "Svaki dan započinjemo domaćim smoothiejem", rekla je za za časopis "Bazaar". "Inače jedem što god želim", naglašava. Međutim, postoji jasno pravilo: ništa se ne jede nakon 19 sati, što vrijedi i za djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 09:05