StoryEditorOCM
ShowbizŠTO JE ISTINA

Michael Sheen glumi u novoj mini-seriji princa Andrewa i priznaje: ‘Ne, ne bih želio živjeti takav život, evo zašto‘

Piše SCENA SD
11. rujna 2024. - 08:57
Michael Sheen i Ruth Wilson u seriji ”A Very Royal Scandal”Prime Video/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Prime Video/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U novoj Amazonovoj seriji "A Very Royal Scandal", Michael Sheen (55) glumi princa Andrewa (64), mlađeg brata kralja Charlesa III. (75). Međutim, kao što je glumac sada otkrio neposredno prije izlaska trodijelne serije, on sam "ni pod kojim okolnostima" ne bi želio biti član kraljevske obitelji.

image

Glumac Michael Sheen

Wiktor Szymanowicz/Nurphoto Via Afp

Sheen je objasnio svoje razloge za časopis People: "Ova bajkovita slika izgleda tako izvanredno - živjeti u palačama, imati sve što želite, sa slugama i svim tim stvarima. Ali čini se da je stvarnost takva da postoji daleko više ograničenja nego sloboda. Nikakvo bogatstvo i nikakva privilegija ne mogu nadoknaditi gubitak osnovnih sloboda koje mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo. Dakle, ne, ne bih želio živjeti takav život."

image

Serija "A Very Royal Scandal"

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Portretirajući princa Andrewa u seriji, stekao je dojam o tome kako je to biti član kraljevske obitelji - i o tome kako monarhija funkcionira kao institucija. "Uvijek sam naivno zamišljao da će mediji i kraljevska obitelj biti potpuno odvojene institucije", rekao je Sheen. "Ali onda je postalo jasno da postoje mnogi pregovori između njih u stilu ‘Ako vi to učinite, onda ćemo to učiniti i mi. Ako nam date ovaj intervju, sakrit ćemo ga.‘"

Nije bio svjestan da postoje stalni dogovori između kraljevske obitelji i medija. "To je bilo veliko iznenađenje."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 12:19