StoryEditorOCM
ShowbizPORED UŠĆA RIJEKE

Maja Šuput oduševila obožavatelje koji su pohrlili na koncert: ‘Četvrtkom samo ludo i zabavno...Hvala Podstrana od srca‘

Piše SCENA SD
14. lipnja 2024. - 14:42

Sinoć su mnogobrojni obožavatelji Maje Šuput pohrlili kraj ušća rijeke Žrnovnice u Strožancu, na besplatni koncert u sklopu Kulturnog ljeta Podstrane. Koncert je započeo iza 22 sata, a publika je uživala u pjesmama koje je izvodila popularna pjevačica s grupom Enjoy.

Pravi show je trajao satima, a publika je sve pjesme pjevala u glas sa Majom.

Pjevačica je dan nakon koncerta objavila nekoliko fotografija s ovog događaja uz riječi "Četvrtkom samo ludo i zabavno. Nizali smo hitove povodom proslave Sv. Antuna Padovanskog. Hvala Podstrana od srca."

Maja je prije koncerta bila najavila: "Pripremamo lom, pjesmu, ples i urnebes. Baš se radujem nastupu u Podstrani, nadam se da će nas pratiti lijepo vrijeme. Puni snage, želje i volje, očekujem vas na koncertu, nekad dođe najmanje milijun ljudi." Nije bilo milijun ljudi, ali svi oni koji su stigli na Majin koncert zaista su uživali.

Maja je trebala u Podstrani nastupati i u prosincu prošle godine na Adventu, no tada je koncert koji se trebao održati 28.12. odgođen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 05:59