StoryEditorOCM
Showbizi boja i dužina

Ma je li moguće? Nika Fleiss promijenila frizuru i zaintrigirala neprepoznatljivim izdanjem

Piše SCENA SD
4. listopada 2023. - 21:04

Umirovljena skijašica Nika Fleiss zbunila je svoje pratitelje fotografijom koju ju je objavila u priči na svom facebook profilu, a na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Nika je podijelila fotografiju na kojoj pozira s dužom tamnom kosom i šiškama, no čini se kako je samo riječ o periki kojom je nakratko zamijenila svoju plavu kosu.

image
Instagram/

"Potrebna je pametna brineta da bi glumila glupu plavušu", citirala je slavnu Marylin Monroe uz fotografiju.

Bivša skijašica u javnosti se rijetko pojavljuje, a 2020. godine završila je tečaj za uređivanje pasa i posvetila se svojem novom poslu, a jednom je prilikom za IN magazin otkrila i da je kao mala maštala da će biti veterinarka.

Sve njene ljubavi

Pokušala se ubaciti i u političke vode pa se tako na lokanim izborima 2021. godine kandidirala za gradonačelnicu Samobora.

Krajem prošle godine pisalo se i da je pronašla ljubav u Marinu Dolini, koji radi kao kapetan u sklopu San Lorenzo Yacht Groupa i diplomirao je na Pomorskom fakultetu u Splitu.

Nikina prva velika ljubav bio je Michael Lucatelli, francuski trener freestyle skijanja. Vjenčali su se 2009., a njihova je ljubav trajala samo nekoliko mjeseci. Prije negoli se udala za Michaela, Nika je bila u vezi sa Zagrepčaninom Lukom Šesnićem.

2011. godine ušla u ljubavnu vezu s vozačem relija Danielom Šaškinom. Međutim, i njihova se veza raspala nakon nekoliko godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 12:35