StoryEditorOCM
ShowbizPONOSAN

Kevin Costner na premijeru filma doveo petero od sedmero svoje djece: ‘Moje srce se danas osjeća veliko‘

Piše SCENA SD
25. lipnja 2024. - 19:22

Njegova nova filmska serija "Horizon: Američka saga" vrlo je poseban projekt za holivudskog glumca Kevina Costnera (69) koji ga želi podijeliti sa svojom obitelji. Kao i na premijeri filmskog festivala u Cannesu, glumac je također doveo petero od svoje sedmero djece na premijeru prvog filma u seriji u Los Angelesu 24. lipnja.

Ovaj put kći Annie (40) i sin Joe (36), koje dijeli s prvom suprugom Cindy (67), kao i troje najmlađe djece, Cayden (17), Grace (14) i Hayes (15), iz drugog braka s Christine Baumgartner (50), pozirati su s ocem na crvenom tepihu. Potonji se također mogu vidjeti u filmu zajedno s Costnerom. Nedostajali su kći Lily (37) iz Costnerovog prvog braka i sin Liam (27) iz veze s Bridget Rooney (62).

image

Kevin Costner i Sienna Miller

Sameer Al-doumy/Afp

Na Instagramu je Costner podijelio nekoliko fotografija premijere i napisao: "Vrlo posebna večer za proslavu premijere ‘Horizona‘, zaslađena s ovih pet pored mene."

Costner se našalio za američki časopis "People": "Već sam ih doveo u Francusku, ali boje se vidjeti film bez titlova." Na filmskom festivalu u Cannesu u svibnju Costner se pojavio na crvenom tepihu s Annie, Lily, Caydenom, Grace i Hayesom.

image

Cayden Wyatt Costner, Lily Costner, Grace Avery Costner,  Kevin Costner, Hayes Costner i Annie Costner u svibnju u Cannesu

Christophe Simon/Afp

Filmska serija "Horizon: Američka saga" projekt je blizak srcu Kevina Costnera, koji je nedavno najavio svoj izlazak iz serije "Yellowstone". U govoru prije projekcije u ponedjeljak u L.A.-u, rekao je: "Moje srce se danas osjeća vrlo veliko. Filmovi me podsjećaju na to kako želim biti, kako se želim ponašati u određenim situacijama." Costner ne samo da igra glavnu ulogu u četverodijelnoj filmskoj seriji, već radi i kao producent i redatelj. Holivudska zvijezda prvi je put osmislila projekt 1998. godine.

U SAD-u će prvi film biti objavljen u kinima 28. lipnja, drugi dio slijedi 16. kolovoza. U Njemačkoj se prvi dio može vidjeti samo od 22. kolovoza, nastavak će uslijediti 7. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 19:22