StoryEditorOCM
ShowbizRAT SE NASTAVLJA

Karleuša oplela po Sevki na TV gostovanju s Aleksandrom Vučićem: ‘Ona ima sukob sa zemljom iz koje vuče korijene‘

Piše L.G./JL
28. svibnja 2024. - 12:18

Srpska pjevačica Jelena Karleuša se u svom posljednjem intervjuu u televizijskoj emisiji, u kojoj je bio i Aleksandar Vučić, oglasila o sukobu sa Severinom oko Srebrenice. Kao što znamo, Karleuša je ušla u sukob sa Severinom kada je podijelila njezin intervju iz 2022. godine u kojem splitska pjevačica navodi kako je riječ o genocidu i da bi Srbija trebala platiti odštetu, piše Jutarnji list.

image

Jelena Karleuša
Twitter Screenshot/

 

"Ne bih rekla da imam sukob sa Severinom. Ona ima sukob sa zemljom iz koje vuče korijene. Ja ne vjerujem u priču da jedan narod za nešto može biti kriv i imati izvršnu moć. Kad se već spominje povijest, ja sam u osnovnoj školi učila da smo mi braća i da su nam korijeni isti",kazala je, srpska pjevačica, prenosi nova.rs.

image
Damir Krajac/Cropix

Karleuša se bijesno očitovala po pitanju Srebrenice na Facebooku, a u jednom se dijelu čak oglasila o Severininom sinu. "Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. vijeku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću nositi, ni ja ni moja djeca ni moji unuci jer u moje ime nitko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni s kojim ja nemam ama baš nikakve veze! P. S. A i tvoj sin, koji je Srbin, nosit će taj žig, ako se ta povijesna nepravda dogodi", napisala je, piše Jutarnji list.

"Velika muka natjera čovjeka na tugu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad", odgovorila joj je Severina, što je Karleuša podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 05:17