StoryEditorOCM

Jelena Rozga objašnjava: ‘Ovo je kao završetak jedne prekrasne priče, tako da će vjerojatno biti puno suza‘

Piše SCENA SD
18. rujna 2024. - 22:30

Jelena Rozga ovih se dana priprema za posljednji koncert svoje turneje “Minut srca mog“. Splitska pjevačica turneju, koja je trajala gotovo dvije godine, završava 2. studenog koncertom u sarajevskoj Zetri. Jelena će po prvi put nastupiti pred tamošnjom publikom. Na konferenciji za medije održanoj u Sarajevu Jelena nije mogla sakriti emocije.

“Strašno je koliko se tome radujem i koliko sam uzbuđena. Pripreme su već u punom jeku. Svaki koncert je bio emotivan, a ovaj će posebno biti jer je posljednji u sklopu ove turneje. Ovo je kao završetak jedne prekrasne priče, tako da će vjerojatno biti puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi”, rekla je Jelena na rubu suza, pišu bosanskohercegovačkii mediji. Sve u Sarajevu očekuje spektakularna izvedba s brojnim iznenađenjima, a najavljena je bogata scenografija i koreografija.

image

Jelena Rozga

Nikola Vilić/Cropix

Jelenini koncerti redovito su rasprodani, a i u tijeku svoje ljetne turneje gdje god je došla oduševila je sve te oborila ne samo vlastite nego i tuđe rekorde. U zgusnutom rasporedu kakav ima, ne bi čudilo da Jelena ne zna u kojem se gradu probudila, no nju nastupi silno raduju i kao da joj ih nikada dosta. Njezina energija je čudesna, a na smanjenje tempa splitska glazbenica niti ne pomišlja.

Znači li ovo da ćemo je uskoro vidjeti u vjenčanici? Rozga u sedmom nebu:‘ Zaljubljena sam i sretna. 100/100. Oltar...‘

image

Jelena Rozga

Nikola Vilić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 22:30