StoryEditorOCM
ShowbizNEUGODNA SITUACIJA

Glumac Ugljen: ‘Ana Gruica je jedina žena s kojom sam se ljubio u kadru i nakon toga povraćao‘

Piše I. P.
14. listopada 2024. - 20:58

Zagrebački glumac Asim Ugljen gostovao je u HRT-ovoj emisiji “Špica” kod Mire Čabraje, u kojoj je podijelio anegdotu s jednog snimanja.

Pričao je o sceni ljubljenja koju je snimao s kolegicom Anom Gruicom Uglešić. Zbog teške šminke koju je imala na sebi, snimanje je završilo tako što se Asim ispovraćao. Ova situacija ostavila je trajan dojam na njega i sjeća je se i danas, piše Otvoreno.hr.

- Ana Gruica je jedina žena s kojom sam se ljubio u kadru i nakon toga povraćao - rekao je Ugljen.

image
Božidar Vukičević/Cropix

“Nije njezina greška. Imala je nekakav ruž na sebi, grozno pastelni, zeleni i mi smo se ljubili u sceni i bilo je jako vruće i taj ruž se rastopio skroz i meni je curio niz grlo i ja nikako nisam uspio usred scene objasniti da mi se taj ruž slijeva niz grlo…

I to je trajalo i trajalo… Kako sam se ja izmicao, ona je mislila da ja igram da se izmičem i zgrabila me je. I kako je tu bio “cut”, ja sam se samo ispovraćao”, prepričao je glumac kroz smijeh naglasivši kako mu je i dalje snimanje s Anom Gruicom bilo super.

Asim je otkrio i kako su mu upravo scene ljubljenja najgori dio glumačkog posla, jer, kako je rekao, previše su mu intimne.

“Mogu sve, mogu se skinuti gol, možete me tući u kadru, stvarno. Čak više volim snimati scene seksa jer su manje intimne", zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 20:59