StoryEditorOCM
ShowbizGOLE VIJESTI

Gianna Apostolski prije 15 godina je šokirala hrvatsku javnost. Evo što danas misli o tome; ‘Kad sam se ja skidala...‘

Piše scena sd
11. srpnja 2024. - 12:58

Domaće zvijezde i poznata dalmatinska lica u razigranim ljetnim izdanjima zablistala su u utorak na Story Summer Partyju, a jedna od njih bila je i Gianna Apostolski.

Gianna se prošle godine vratila na televiziju kao panelistica showa Nove TV, ‘Tko to tamo pjeva?‘.

Prije 15 godina gledali smo je u potpuno drugačijoj ulozi od one danas, točnije kao voditeljicu Golih vijesti u kultnoj emisiji Red carpet. Kad se osvrne iza sebe, kako i sama kaže, danas se ipak ni zbog čega ne kaje.

‘Ne kajem se ja, samo bih možda mijenjala i drugačije postavila poslovnu strukturu. To što sam se skinula, baš me briga iskreno, sad se više ne skidam jer to više nije film.

image
Damjan Tadic/cropix/Cropix

Onda kad sam se ja skidala, nije se skidao nitko, danas su svi goli, ali drugačije bih postavila poslovanje. Ja sam pionir u svemu, zato sam se i vratila na televiziju jer sam čekala neki projekt koji će mi biti da sam prva u tome, a ne da sam u 150. emisiji. Čekala sam svoju priliku i dobila sam je‘, kaže ova 46-godišnja Splićanka kojoj je najveća podrška i životni oslonac 13 godina mlađi zaručnik Duje Bašić s kojim je svojedobno i pokrenula biznis, piše Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 14:58