StoryEditorOCM
Showbizza vikend

Baby Lasagna nastupa u Beogradu, otkrio i što je bilo ovo ljeto prije Exita: ‘Kao da se ništa ne događa, a onda...‘

Piše SCENA SD
26. rujna 2024. - 20:38

Prvi koncert u Beogradu Baby Lasagna održat će u petak i on je već rasprodan, dok je drugi zakazan za subotu.

Stigao je u Beograd i na konferenciji za novinare rekao da očekuje ludi provod, a osvrnuo se i na to koliko mu se život promijenio nakon Eurosonga.

‘‘Baš sam pričao sa zaručnicom o tome kako mislim da će u Beogradu biti jedan od najboljih koncerata. Kad smo kod kuće i na našem jeziku, uvijek je nekako najluđe, izuzev, možda, Poljske. U Domu omladine su prije mene nastupali neki hrvatski glazbenici i znam da im je bilo fantastično. Jedva čekam da i ja nastupim na toj pozornici da vidim kako će sve to izgledati. S obzirom na to da je prvi koncert rasprodan, a nadam se da će biti i drugi, onda će to biti još posebnije. Kada je dvorana puna, uvijek je posebnije“, rekao je na početku i dodao:

‘‘Više volim manje klubove jer sam nekako bliži s publikom. Na Exitu ne vidim prvi red, a ovdje su svi tu. Jedva čekam, uzbuđeni smo‘‘, dodao je, prenosi Nova.rs.

‘Igramo se‘

Otkrio je i što će sve svirati u Beogradu.

‘‘Svirat ćemo sve ove pjesme koje su izašle, cijeli novi album. Imamo neke posebne uvode za pjesme koje smo napravili za ovdje, neke solo dionice bubnjara... Igramo se, tako da će publika definitivno imati što novo vidjeti na koncertu, istaknuo je glazbenik.

Otkrio je i hoće li, možda, imati neke goste na nekom od koncerata.

‘‘Nemam nikakve posebne goste, kao što smo u Sloveniji imali Raiven. Imat ćemo samo predgrupu, radi se o „Monohromu“ iz Novog Sada i to je to‘‘, kazao je iskreno.

S obzirom na to da na sceni ima puno energije, otkrio je i da li vježba.

Od Dore nabacao 10 kilograma

„Prije sam imao 107 kilograma, pa sam počeo trenirati i smršavio sam. Od ‘Dore’ sam se udebljao još 10 kilograma, pa sad malo manje treniram, ne stižem. Ali, da, divljam, ali shvaćam da mi treba još kondicije da postignem ono što želim, posebno kad se ovako nižu koncerti – lakše se umaraš“, iskren je pjevač.

Priznao je i da li ima tremu dan prije koncerta.

„Dan prije koncerta mi je inače opušten. Kao da se ništa ne događa, ali onda par sati prije koncerta, sve ovo što nisam bio uzbuđen prije, sruči se u tih sat, dva i onda mi se povraća, moram u WC, pred Exit sam se i tresao. Tako će vjerojatno biti i ovdje, posebno jer je to moja publika i nešto očekuje. Kad dođeš na Exit, ljudi su došli i ovako i onako na festival i nemaš jedini odgovornost da ih zabavljaš, a ovdje je sve na tebi“, ističe Baby Lasagna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 20:38