StoryEditorOCM
ProstorijaSve za vaš dom

Otvorena je trgovina Merkury u sklopu Trgovačkog centra Emmezeta Kaštela

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
9. rujna 2023. - 08:00

Pozivamo Vas da posjetite našu novootvorenu trgovinu u sklopu Trgovačkog centra Emmezeta Kaštela, Kaštel Sućurac, Cesta dr. Franje Tuđmana 7 i iskoristite posebnu ponudu s najpovoljnijim cijenama, brojnim akcijama i mogućnošću kupnje na rate. Lanac trgovina Merkury bavi se distribucijom i prodajom građevinskog materijala te asortimana za opremanje i uređenje doma. Doživite novu dimenziju opremanja doma i pronađite sve na jednom mjestu. Zainteresirani za građevinsku stolariju i opremu sigurno će biti zadovoljni cijenom, kvalitetom i izborom.

 

Posjetite Merkury webshop, prelistajte Merkury katalog i pogledajte posebnu ponudu povodom otvorenja trgovine u Kaštelima koja vrijedi do 30. 9. 2023.

 

Ponedjeljak - subota otvoreni smo od 8:00 do 21:00 sat.

Radimo sve preostale nedjelje do kraja 2023. godine, 10:00 - 20:00 sati.

Tvrtka Merkury osnovana je 1991. godine i od početka svog djelovanja nudi kupcima najkonkurentnije cijene i kvalitetne proizvode uz moto Renoviraj i opremi jeftinije!

Merkury trgovine svojim kupcima nude najraznovrsniju ponudu keramičkih pločica u regiji, izloženu na brojnim četvornim metrima prostora. Velik izbor dizajna pločica, brendiranih poljskih i stranih proizvođača, uključujući proizvođače iz Italije, Njemačke i Španjolske, zadovoljava i najzahtjevnije ukuse.

 

Merkury nudi širok izbor vrata i prozora (drvenih, aluminijskih i PVC), zidnih i podnih panela, laminata i vinila. Kupci mogu birati između najvećeg izbora kupaonskog namještaja i opreme. Tvrtka se može pohvaliti vrlo velikim odjelom keramike i sanitarnih armatura, kao i cijenom, kvalitetom i izborom građevinske stolarije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:02