StoryEditorOCM
ProstorijaOVJENČANA OAZA

Jagoda Šimera je Riječanka koja je udajom postala Kaštelanka, a ondje uzgojila službeno najljepši perivoj u kojemu nas je i primila: Ne idem odavde za sve na svijetu! Ni u Split mi se ne da...

14. lipnja 2021. - 14:19
Jagoda s alatom, za čiju je nabavu zadužen suprug: Svekar je odrezao stablo i ostao je panj na kome se pojavio bršljan i onda sam ja polako počela plesti...Saša Burić/Cropix

Netom održano 29. natjecanje na kojemu je osvojila prvo mjesto i diplomu, potvrda su da Jagoda Šimera iz Štafilića ove godine ima najljepši perivoj na području Kaštela.

Odluku o pobjednici donijelo je četveročlano stručno povjerenstvo, na čiji prijedlog nismo doznali, jer je to ostala tajna i za samu pobjednicu, kako nam je kazala tijekom razgovora, vođenog, a gdje drugdje, nego u perivoju.


- Ne znam tko me je prijavio, iznenadila sam se kad su nas iz Turističke zajednice nazvali i rekli da je naš perivoj izabran – sa smiješkom nam priča ovogodišnja pobjednica, podjednako iznenađena i našom namjerom da njezinih ruku djelo pokažemo široj javnosti.

To mi je bila životna obaveza

U ugodnom hladu sjenice upoznajemo se s vrtlarskim radom naše s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:08