StoryEditorOCM
Panorama‘It Ends With Us‘

Zavada Blake Lively i kolege koči nastavak megahita: nisu se slagali na snimanju, a njega su ignorirali na premijeri

Piše Marko Njegić
29. kolovoza 2024. - 15:11

Priča završava s njima? Nastavak ovoljetnog megahita "Priča završava s nama" je upitan zahvaljujući zavadi hollywoodske zvijezde Blake Lively i njezinog kolege Justina Baldonija koji je film i režirao uz to što je tumač jedne od dvije glavne muške uloge.

Adaptacija bestsellera Colleen Hoover "It Ends With Us" trenutno bilježi blockbusterskih 245 milijuna dolara zarade u svjetskim kinima na budžet od samo 25 milijuna, a film je u Hrvatskoj dosad vidjelo preko 43.000 gledatelj(ic)a.

image

Justin Baldoni sa suprugom Emily

Charly Triballeau/Afp

Sve to sugerira nastavak, koji i postoji u književnom obliku ("It Starts With Us"), ali isti je upitan zbog toksičnog odnosa Lively i Baldonija. Odnosno, nastavak se možda i snimi, ali teško da će njih dvoje surađivati na njemu.  

Lively i Baldoni nisu se slagali u vezi finalne verzije filma "Priča završava s nama", pri čemu je na kraju ona tu izvojevala pobjedu kao producentica. U kinima gledamo njezinu verziju.

Jaz se produbio i na premijeri u New Yorku: Baldoni se uzrujao što se na tom svečanom događaju nije fotografirao s ekipom "It Ends With Us", niti je uspio predstaviti film uz Lively, Hoover i drugog glavnog glumca Brandona Sklenara. Ignoriran je i od najvećeg dijela filmske ekipe na društvenim mrežama. 

Otegotna okolnost za "It Starts With Us" jest da Baldonijev Wayfarer Studios posjeduje prava, a olakotna da je njegov lik u nastavku krajnje sporedan u odnosu na Sklenarova. Baldoni je rekao da bi predao redateljsku palicu Lively i misli da je ona "dorasla zadatku". 

image
Justin Tallis/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 13:27