StoryEditorOCM
Panoramau žiži javnosti

Pukla ljubav! Damir Habijan progovorio o privatnom životu, otkrio je nove detalje; Još lani je bio sretno zaljubljen

Piše MOZAIK SD
5. lipnja 2024. - 19:39

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan (42) ovog utorka svojim dolaskom upriličio je L‘Adria Story Hall of Fame. Riječ je o jednom od najvećih okupljanja poznatih osoba iz raznih sfera javnog i društvenog života na kojem se dodjeljuju nagrade za rezultate ostvarene na medijskoj i estradnoj sceni, a istovremeno se slavio i 22. rođendan brenda Story.

Habijan je na događaj došao odjeven u crne hlače i bijelu kratku majicu usklađenu s tenesicama.

Uvijek susretljiv i u dobrom raspoloženju, političar je medijima odlučio otkriti nekoliko novosti iz svog poslovnog, ali i privatnog života.

- Ja jesam možda malo osoba koja nije od formalnosti pa onda ponekad možda prekršim pravila, nadam se da nitko neće zamjeriti - započeo je razgovor za Story

image
Damir Krajač/Cropix

Damir je zatim progovorio o životu nakon imenovanja ministrom te izaziva li reakcije ljudi na ulici:

- Ima toga. Pokušavam, sve dok sam ministar, ostati čvrsto nogama na zemlji. Isti sam Damir kakav sam bio i prije dvije godine, tri godine, 10 godina, to mi je plan - poručio je. 

Dotakao se i neizbježne teme ljubavnog statusa. Naime, o Habijanovom privatnom životu puno se priča, pogotovo nakon što je prošle godine u jednom javnom istupu priznao kako je sretno zaljubljen. Međutim, izgleda da se situacija u međuvremenu promijenila. Na pitanje novinara traje li još uvijek njegova ljubav, ministar je kratko odgovorio: - Ne,  a i dodaje da privatni i poslovni život usklađuje tako što privatnog života nema.

Za kraj Damir tvrdi: - Sretno sam slobodan. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 00:40