StoryEditorOCM
PanoramaLIJEPE VIJESTI

Princeza Märtha Louise otkrila datum vjenčanja za američkog šamana, uskoro se priprema slavlje u norveškoj obitelji

Piše MOZAIK SD
14. rujna 2023. - 10:09

Princeza Märtha Louise (51) i Durek Verrett (48) vjenčat će se u kolovozu 2024., objavila je norveška kraljevska obitelj. Kralj Harald V (86) i njegova supruga Sonja (86) čestitali su kćeri i njezinom zaručniku objavom: "Kraljica i ja smo oduševljeni što su princeza Märtha Louise i Durek Verret danas objavili svoje planove za vjenčanje. Sretni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Dureku Verrettu u obitelj i radujemo se proslavi velikog dana s njima. Želimo Märthi i Dureku sve najbolje."

image

Norveška princeza Martha Louisei zaručnik Durek Verrett 

Lise Aserud/Afp

Prijestolonasljednikski par Haakon (50) i Mette-Marit (50) također čestitaju princezi Märthi Louise i Dureku Verrettu "na vjenčanju u kolovozu sljedeće godine. Sretni smo zbog njih i radujemo se slavlju s njima u Geirangeru. Želimo Märthi, Dureku i djevojkama sve najbolje za budućnost."

Grad Geiranger u zapadnoj Norveškoj "poznat je po spektakularnom fjordu i dramatičnim planinama. Geirangerfjord se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine i predstavlja bogatu kulturu i prirodne ljepote Norveške", objašnjava Märtha Louise o lokaciji na Instagramu. Tamo je također najavila datum vjenčanja: "Durek Verrett i ja sa zadovoljstvom objavljujemo da će se naše nadolazeće vjenčanje održati 31. kolovoza 2024. u povijesnom hotelu Union u Geirangeru."

image

Norveška princeza Martha Louisei zaručnik Durek Verrett 

Lise Aserud/Afp

Norveška princeza i američki šaman, za koje se kaže da su zajedno četiri godine, zaručili su se 2022. godine. Princezi će to biti drugi brak. Bila je u braku s piscem i umjetnikom Arijem Behnom (1972.-2019.) od 2002. do 2017. godine. Njihove tri kćeri rođene su 2003., 2005. i 2008. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 15:50