StoryEditorOCM
PanoramaREZERVACIJA OBAVEZNA

Ovo se ne propušta: cabaret koji će vas i nasmijati i natjerati da pustite suzu ponovo stiže u Split

Piše Anamaria Mikulić/PR
22. veljače 2024. - 09:42

Nekada davno cabaret je na jednom mjestu okupljao umjetnike, intelektualce i boeme, te je imao značajnu ulogu u oblikovanju kulturnih trendova i političkih raspoloženja. Danas je njegov karakter evoluirao i prilagodio se suvremenim okolnostima. Ono što je ostalo isto je izvorna ideja cabareta kao mjesta rezerviranog za izražavanje kreativnosti, provokacije i zabave.

Moderna interpretacija tradicionalnih elemenata zahvaljujući svojoj atraktivnosti privlači raznoliku publiku i pruža jedinstveno i neponovljivo iskustvo. Priliku da budete dio ove zanimljive priče imat ćete 2. ožujka u splitskom Hotelu Briig u 19:30 sati kada će se održati cabaret „Ča je život vengo…“.

Ovaj cabaret inspiriran je pjesmama, reportažom i prozom Momčila Popadića u izvođenju vrhunskih glumaca poput Marjana Nejašmića Banića, Bojana Brajčića i Petra Salečića. Popinih aforizama i dosjetki još se svi tu i tamo sjetimo, a neke od njegovih pjesama i danas nas sjete da život nije ništa drugo vengo fantažija. 

Uz neponovljivi cabaret očekuju vas i slano/slatki kanapei, čaša vina te voda. Cijena ulaznice je 30 eura po osobi, a rezervacija mjesta je obavezna. Kako bi na vrijeme osigurali da budete dio ovo prekrasne priče preporučujemo da već sada nazovete na 021 399 300 i rezervirate svoje mjesto. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 15:11