StoryEditorOCM
PanoramaISPUHANI MIŠIĆI

Nabildani hollywoodski glumac se ‘prepolovio‘ i zabrinuo fanove drastičnom promjenom: prepoznajete li o kome se radi?

Piše Marko Njegić
10. rujna 2024. - 22:28

Kečersko tijelo Davea Bautiste gotovo da je neprepoznatljivo. Bivši kečer i glumac, najpoznatiji po ulogama razbijača mekog ili tvrdog srca u Marvelovu hit-serijalu "Čuvari galaksije", obiteljskoj akcijskoj komediji "Otkrila sam špijuna" i Bond-akciji "Spectre", zabrinuo je fanove recentnim pojavljivanjem na crvenom tepihu.

"Prepolovljen", gotovo dvostruko manje tjelesne mase, Bautista je najprije viđen na premijeri filma "The Last Showgirl", drame u kojoj glumi s Pamelom Anderson i Jamie Lee Curtis, a zatim i akcije "The Killer’s Game" koja uskoro kreće u kina. 

image

Sa Sofijom Boutellom, paertnericom iz ‘The Killer‘s Game‘

David Swanson/Afp

No, Bautista srećom nije bolestan ili nešto tako, samo je odlučio smršaviti iz pomoć dijete i brazilskog jiu-jitsua. Trenirajući borilačke vještine izgubio je, kaže, gotovo 25 kilograma. Trenutno je na 108 kila, a najteži je bio kad je imao 167 kg.

"Ovo je vjerojatno najmršavije što sam bio od svoje 19 godine. Skinuti tu težinu bio je izazov. Sada sam jako pažljiv u svojoj prehrani", izjavio je drastično mršaviji Bautista koji je počeo smanjivati kilažu prije dvije godine. 

Zasigurno, 55-godišnji glumac je smršavio i kako bi dobivao sve više neakcijskih uloga te glumio i u ozbiljnijim filmovima otkako se u dobi od 45 godina prebacio iz hrvačkog svijeta u filmski nakon što je tamo proveo dekadu i pol te se spasio od siromaštva. 

Uloga u maloj niskobudžetnoj festivalskoj drami "The Last Showgirl" pokazuje čemu Bautista ubuduće stremi kao glumac. 

image

Bautista je na festivalu u Torontu predstavio dramu ‘The Last Showgirl‘

Robin Marchant/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 10:03