StoryEditorOCM
PanoramaVJENČALI SE NA ČIOVU

Mario Pašalić s obitelji guštao u Milanu, snimili ga paparazzi: njegova je Marija samozatajna, rijetko je viđamo

Piše Mozaik SD
9. veljače 2024. - 11:26

Mario Pašalić, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Atalante iz Bergama, snimljen je u rijetkom zajedničkom izlasku sa suprugom Marijom i njihovim 2-godišnjim sinom Lukom.

Sretna obitelj snimljena je u šetnji na ulicama Milana, a unatoč tome što su uočili paparazze kako ih fotografiraju, osmijehe nisu skidali s lica.

Oboje su bili u ležernim kombinacijama, Mario je na sebi imao bež hlače i jaknu ispod koje je nosio običnu bijelu majicu, dok je njegova supruga bila u crnim hlačama i crnom kaputu, piše Gloria.

Veselog dječaka koji je na svijet stigao u veljači 2022. godine u naručju je nosio ponosan otac, dok je Marija hodala uz njih gurajući dječja kolica.

image

Mario i Marija Pašalić

Profimedia

Inače, Pašalić i njegova supruga poprilično su samozatajan par, rijetko se pojavljuju u javnosti zajedno, a svoju intimu trude se čuvati podalje od očiju znatiželjnika.

Marija i Mario u vezi su bili od 2014. godine, a vjenčali su se u lipnju 2019. godine na Čiovu, nakon čega su svadbeno slavlje organizirali na velikom jedrenjaku nasred mora, a pred oltar su stali iste večeri kada je to učinio i Španjolac Sergio Ramos sa svojom Pilar Rubio.

Goste su na vjenčanju zabavljali Marko Škugor i Jure Brkljača, a među uzvanicima bili su i brojni bivši Pašalićevi suigrači.

image

Marija i Mario Pašalić, osim što imaju zajednički korijen imena, i rođeni su na isti datum

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 15:46