StoryEditorOCM
PanoramaTetovaža lica

Je li ovo normalno? Žena istetovirala gotovo cijelo lice, pa se predomislila. Sad počinje bolno skidanje tetovaže...

Piše Marina Kežević Petković
30. lipnja 2024. - 15:58

TikTok scena ne prestaje iznenađivati, a ovaj put na red je došla tiktokerica @ray.lynn26, koja je podijelila nevjerojatan video o laserskom skidanju tetovaže sa svoga lica. Da, dobro ste pročitali – sa svoga lica! 

image

Lynn o procesu skidanja tetovaže s lica

Screenshot/tiktok/

Kao da tetoviranje nije dovoljno bolno, Ray Lynn odlučila je riješiti se neželjene tetovaže na jednom od najosjetljivijih dijelova tijela. U svojem viralnom videu, koji je skupio milijune pregleda, ona detaljno prikazuje proces laserskog uklanjanja tinte. I ne samo to – iskreni izrazi njezina lica tijekom tretmana nisu za svakoga.

Ray Lynn objašnjava kako je donijela odluku da ukloni tetovažu koja joj je nekoć bila draga.   

– Sjećam se razočaranja u očima mojih djedova i bake, to me je jako boljelo. Ne žalim ni za čim, sama sam si to učinila, jedino osjećam krivnju što su ljudi oko mene prolazili sve ovo sa mnom, gledali moju bol, a nisu mogli ništa učiniti. Ali iskreno, ako bih morala živjeti s ovim na licu do kraja života, mogla bih – izjavila je Lynn u videu.

image

Skidanje tetovaže s lica odvija se postupno

Screenshot/tiktok/
image

Tiktokerica Lynn dijeli svoju bizarnu priču i putovanje kroz koje prolazi

Screenshot/tiktok/

Njezini su joj pratitelji pružili ogromnu podršku, ohrabrujući je i dijeleći vlastita iskustva s tetovažama i njihovim uklanjanjem.

Ray Lynn čeka dug proces od dvije godine, 24 tretmana, kako bi potpuno uklonila tetovažu, a svoje pratitelje drži u tijeku s napretkom.

Ako ste ikad razmišljali o tetoviranju lica, možda će vas njezin video natjerali da dvaput razmislite. A ako već imate tetovažu koju želite ukloniti, njezina priča može biti inspiracija da skupite hrabrost i započnete proces promjene.      

Cijelu ispovijest s njezina TikTok profila možete pogledati dolje u videu.

@ultimatebykomi I did this to myself🫢 @𝚂𝚒𝚕𝚟𝟹𝚛 𝚂𝚙𝟹𝚌𝚝𝟹𝚛🎨 #facetattoo #tattooremoval #tattolaser #regrets #regretmytattoo ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) - SoLaTiDo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 15:59