StoryEditor
Panorama510 konjskih snaga

Influencer iz Srbije izveo BMW od 120 tisuća eura na probnu vožnju, pa se njime zabio u ogradu

Piše PSD
12. travnja 2021. - 20:50
Anusak Laowilas/AFP

Zamislite da odete provozati 'bijesni' automobil na testnu vožnju, a onda skrivite prometnu i napravite ogromnu štetu? E upravo se to dogodilo influenceru iz Srbije, ili kako tamošnji mediji pišu - nije žvaka za seljaka! 

Društvenim mrežama su proteklog tjedna počele kružiti fotografije i snimke razbijenog žuto- zelenog auta marke BMW model M4 od čak 510 konjskih snaga. Njega je na testnu vožnju izveo neimenovani Influencer koji se s njim kod shopping centra Galerija zabio u ogradu. Njegova prva vožnja neslavno se završila, srećom ipak nitko nije stradao, osim što možemo pretpostaviti da paprena cijena štete koja je počinjena također jako boli.

Policija je odmah izašla na teren i napravila zapisnik., a za magazin 'Blic' iz salona automobila potvrdili su da je riječ o njihovom vozilu koje je izvedeno na probnu vožnju. 

„Vozilo je izdato potencijalnom klijentu na test vožnju i imao je sudar. Mi smo kao kompanija, čim su vozila stigla u Srbiju, predstavili gdje se ti automobili voze brzo i sigurno, a ako netko nema iskustva s tako jakim automobilom, u suradnji sa ‘Navakom’ je pokrenuta škola sportske vožnje na M3 i M4 automobilima s ovlaštenim BMW instruktorom“, istakli su iz navedene kompanije, a prenosi Nova.rs.

Rekli su i kako ne izdaju automobile influencerima samo radi promocije, već isključivo potencijalnim kupcima, ali nije riječ o prvoj nesreći koja se dogodila.

“Ne ulazimo u to je li potencijalni klijent i Influencer s društvenih mreža. Vozilo je kasko osigurano, a vozač treba platiti samo 10 posto od štete na automobilu. Inače, ovo nije prvi put da se događaju nezgode prilikom testiranja naših vozila. Dešavalo se da izdamo vozilo i automobilskim medijskim kućama na testiranja, pa ga udare, očešu, ogrebu čak i prilikom isparkiravanja“, rekli su.

Ukupna vrijednost automobila BMW M4 iznosi 120 tisuća eura, a kolika je ukupna šteta i shodno 10 posto nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2021 21:34