StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Bikove je lako izbaciti iz takta, Rakovi provedite vrijeme u izlascima, Lavovi tolerirajte druge

Piše MOZAIK SD
15. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Nemojte slijepo vjerovati intuiciji i instinktima. Bit ćete suviše podložni utjecajima okoline pa je bolje da se oslanjate na logiku i iskustvo. Budite oprezni s novcem i izbjegavajte rizična ulaganja.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Bik

Lako vas je izbaciti iz takta. Bit će dovoljna pogrešno složena izjava ili postupak koji vam se neće svidjeti da planete i započnete svađu. Brzo ćete se umiriti, ali druga će strana tražiti ispriku.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Blizanci

Imate nerealna očekivanja vezana za karijeru i profesionalni status. Ne donosite bitne odluke vezane za ovo polje života jer će vam logika biti zamućena emocijama. Pazite se upale mjehura.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Rak

Provedite što više vremena u druženju, izlascima i hobijima. Dan je kao stvoren za stvaralaštvo i rad s rukama. Na romantičnoj sceni moguća su ugodna iznenađenja, osobito ako ste samac.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Lav

Obiteljska prepirka mogla bi vam narušiti raspoloženje. Nećete se slagati s ukućanima, no jogunjenjem biste samo podigli tenzije. Tolerirajte tuđa mišljenja makar vam ne odgovarala.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Djevica

Pred vama je zanimljiv dan ispunjen ugodnim susretima i razgovorima. Srest ćete drage ljude koje niste odavna vidjeli, a kroz razgovor ćete doznati novosti koje bi i vama mogle ići u prilog.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Vaga

Trošit ćete na odjeću, kozmetiku, hranu i ukrase za dom iako stanje na računu poziva na štednju. Budući da će vaša rastrošnost biti kamen spoticanja s bližnjima, vrijeme je da srežete troškove.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Škorpion

Šarmantni ste, puteni i privlačni. Cijenit će vas u poslovnom i društvenom okruženju, a slobodnjaci će primijetiti priljev novih udvarača. Dan je sjajan za ljubavno osvajanje i romantiku.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

 

Strijelac

Budite strpljiviji na poslu i u odnosima. Posebno će napete biti obiteljske veze jer će vaše riječi i postupci imati veliku težinu. Pazite da u ljutnji ne povrijedite osobu do koja vam je stalo.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Jarac

Ustrajnije ćete se boriti za sebe i svoje ciljeve. Ako nešto jako želite, pronaći ćete načina da to dobijete. Koristit ćete veze i poznanstva, a odustajanje neće dolaziti u obzir.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vodenjak

Okrenuti ste prema novcu i zaradi. Planirate li pokretanje privatnog posla ili traženje povišice, odgodite to za povoljniji dan. Fokus vam je slab pa biste mogli nešto previdjeti ili zaboraviti.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Ribe

Izbjegavajte laži i izvrtanje istine. Budite iskreni prema drugima, ali i prema sebi. Čeznete za pažnjom, dodirima i poljupcima. Provedite vrijeme s voljenim i probudite romantiku. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 18:17