StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za petak: Rakovima treba odmor, Djevice će dobiti priliku za dobru zaradu, a Lavovi se svađati s partnerom

Piše Mozaik SD
4. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Suprotstavit ćete se tuđem mišljenju ako nije po vašem ukusu. Izjavama i ponašanjem izazvat ćete sugovornika. Nedostatak samokontrole mogao bi ugroziti neke intimne i profesionalne odnose.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Veselit ćete se vikendu i prilici da se odmorite, no nepredviđene okolnosti navest će vas na promjenu plana. Morat ćete dulje raditi, nekome uskočiti u pomoć ili se posvetiti popravcima po stanu.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Vedri ste, pričljivi i šarmantni. Sa svakim ćete lako pronalaziti zajednički jezik, a ljudima će se sviđati vaša pozitivna energija i optimizam. Ako je netko loše raspoložen, izmamit ćete mu osmijeh na lice.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Osjetljivi ste na stres i treba vam više odmora. Bol u leđima bit će pokazatelj lošeg položaja prilikom spavanja ili nekvalitetnog madraca. Ulaganje u opremu za spavanje pokazat će mudrim.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Vezani će napadati partnera zbog sitnica. Suzdržite se od jalovih svađa koje bi vam ugrozile bliskost. Većina zdravstvenih smetnji bit će psihosomatske prirode. Treba vam učinkovita tehnika opuštanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Otvorit će vam se prilika za sudjelovanjem u poslu koji bi vam donio dobru zaradu, ali i zahtijevao puno vremena i energije. Nećete se bojati izazova, nego ćete se odvažno upustiti u nove podvige.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Vladavina vašeg znaka donosi vam dobro raspoloženje i energičnost. Pripazite da ne pretjerate u hrani, osobito slatkišima. Kilogrami će vam se brzo primati, a teško skidati i zato budite malo umjereniji.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Uživat ćete u malim stvarima i pronalaziti nešto lijepo u svakoj situaciji. Okolnosti na koje ne možete utjecati neće vam pokvariti raspoloženje. Počastit ćete se aromaterapijom ili dostavom hrane.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Poboljšat ćete ophođenje s kolegama i nadređenima, što će doprinijeti kvalitetnijem poslovanju. Imate li ambicija, potpora okoline pokazat će se dragocjenom. Odazovite se pozivu za izlazak.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Netko će vam dati dobronamjeran savjet koji biste trebali uvažiti. Budući da sugovornik ima iskrene namjere, nemojte ga napasti, već razmislite ima li u njegovim riječima istine. Pazite se ozljede pri vježbanju.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Radit ćete u otežanim uvjetima, a česte odgode i promjene planova koštat će vas puno živaca. Zadržite pribranost makar se pojavile nepredviđene okolnosti. Bliska osoba će vas ohrabriti. 

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Svjesni ste dobrog dojma koji ostavljate. To će vas navesti da se koristite šarmom i sposobnošću uvjeravanja da biste osvojili simpatiju, nagovorili nekog da vam pruži potporu ili napravi uslugu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 08:02