StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za petak: Ovnovi pripazite na tlak, Rakovi će riješiti nesporazum, Djevice će biti oprezne i promišljene

Piše MOZAIK SD
28. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

Pripazite na tlak. Nemojte dugo boraviti na velikim vrućinama i ne zaboravite piti tekućinu. Klonite se stresnih situacija i ljudi koji vas živciraju jer biste mogli kazati nešto što biste požalili.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Izvrsno ćete se snalaziti u komunikaciji i prepisci. Poslovni sastanak ili ručak u vaš će život uvesti zanimljive ljude koji će vam pružiti pomoć ili podršku. Primit ćete poruku koja će vas obradovati.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Izgled i dojam koji ostavljate bit će vam važni. Nećete si dozvoliti da izađete iz stana bez šminke i uredne frizure, a komplimenti na račun vašeg mladenačkog izgleda i modnog stila puno će vam značiti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Planetarna podrška omogućuje vam ostvarenje profesionalnih ambicija. Budite dosljedni na svom putu i sve će se posložiti kako ste priželjkivali. Riješit ćete nedoumicu ili nesporazum koji vam je remetio san.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Iako nećete biti pričljivi, dragome to neće smetati. On će pričati za oboje i detaljno vas o svemu izvještavati, ne primjećujući da ne sudjelujete u razgovoru. Samce će iznenaditi poruka stare simpatije.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Bit ćete oprezni i promišljeni. Rješavat ćete poteškoće hladne glave pa će vam se mnogi obraćati za pomoć. Bit će zadivljeni vašom sposobnošću da racionalno pristupite situaciji, ne zanoseći se emocijama.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Radit ćete više nego inače i razmišljati o mogućem napredovanju. Stalo vam je do tuđeg mišljenja i želite da vas cijene, no nemojte staviti svoje prohtjeve u drugi plan. Pazite se prehlade ili istegnuća.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Posjedujete zavidnu količinu energije. Osjetite li manje zdravstvene boljke, zatražit ćete pomoć alternativne medicine. Željni ste novih iskustava i zabave, što će vas potaknuti na izlazak ili putovanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Ne nasjedajte na reklame za ostvarenje brze i lake zarade. Pazite na što trošite i klonite se sumnjivih kupnji i ulaganja. Ako ste na ljetnom odmoru, ne izlažite se jakom suncu i pijte puno vode.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Skloni ste naglim i burnim reakcijama, a najviše će vas ljutiti partner i djeca. Frustrirat će vas ako vam se suprotstave ili ne slijede vaša pravila, no imajte na umu da ćete više postići mirnijim pristupom.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Preopterećeni ste obavezama, ali nećete se žaliti jer se želite dokazati. Bit ćete ponosni i samostalni pa ćete odbiti pomoć, iako bi vam dobro došla. Razmislite o odricanju od pušenja ili alkohola.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

U vašem će domu zavladati mirna i ugodna atmosfera. Neki će se upustiti u preuređenje stana, gradnju kuće ili adaptaciju prostora za najam. Samci će biti koketni i rado se upuštati u flert.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 08:02