Margarin je umjetna tvorevina za koju se pokazalo da može biti odgovorna za cijeli niz bolesti. Desetljećima su nas kojekakvi stručnjaci silili da umjesto maslaca - koji je prirodan proizvod - koristimo margarin. Evo zašto su pogriješili.
Osim što je božanstvenog okusa i može se koristiti uz svako jelo i za pripremu svih jela, maslac ima brojna zaštitna svojstva za naše zdravlje. Iako pojedini medicinski autoriteti još uvijek tvrde da je maslac opasan za srce i da ga, kao i druge prirodne masnoće životinjskog porijekla trebamo izbjegavati, ipak najnovija saznanja pokazuju da prirodne masnoće poput maslaca nemaju nikakve veze sa srčano-žilnim i drugim oboljenjima.
Štoviše, dokazano je da maslac sadrži mnoge hranjive tvari koje djeluju preventivno protiv mnogih bolesti.
B...
Osim što je božanstvenog okusa i može se koristiti uz svako jelo i za pripremu svih jela, maslac ima brojna zaštitna svojstva za naše zdravlje. Iako pojedini medicinski autoriteti još uvijek tvrde da je maslac opasan za srce i da ga, kao i druge prirodne masnoće životinjskog porijekla trebamo izbjegavati, ipak najnovija saznanja pokazuju da prirodne masnoće poput maslaca nemaju nikakve veze sa srčano-žilnim i drugim oboljenjima.
Štoviše, dokazano je da maslac sadrži mnoge hranjive tvari koje djeluju preventivno protiv mnogih bolesti.
B...