StoryEditorOCM
HranaAndrea Curkov

Splitska arheologinja sa zagrebačkom adresom ima jednu ukusnu strast: obožava raditi slatkarije o kojima vodi i uspješan gastro-blog

Piše Lenka Gospodnetić
23. prosinca 2020. - 14:56

Andrea Cukrov Splićanka je koja već niz godina živi u Zagrebu i radi kao konzervatorica. Po profesiji je diplomirana arheologinja, ali ima jednu strast koja je sve manje tajna: gastronomiju.

Naime, Andrea Cukrov se već neko vrijeme krije iza naziva Cukar na svom gastro-blogu u kojem prevladava – pogađate – slatko. I sve je popularnija!

Priča je započela blogom Voće i povrće, i to poodavno – prije skoro petnaest godina – a Andrea je to sažela kroz svoju kratku biografiju koja započinje rečenicom: Kako je netko tko nije znao ispeći jaje počeo pisati kulinarski blog?

Kasnije se definirao Cukar, no u međuvremenu je Andrea postala autorica božićne kuharice, radila je kao suradnica za nekoliko hrvatskih časopisa, surađivala s nekoliko portala, stilizirala hranu za...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 08:45