Ako su vam dodijale uobičajene šalše za manistru ili nemate pojma što s tortellinima, raviolima i drugom punjenom testennom osim zaliti ju vrhnjem, predložit ćemo vam jedan odličan i jednostavan recept. Svi okusi ljeta kriju se u ovom jednostavnom toću za manistru, ako ga toćem uopće možemo nazvati.
Osim što je aromatičan, vrlo je praktičan, jer ide uz sve tipove pašte, a mogu ga jesti i vegni. I ono što je najbolje: brzo je gotov i šporkat ćete samo jednu teću. Okej, i blender... Sad vjerojatno već pogađate o čemu je riječ. Donosimo vam osnovnu verziju, a u nastavku i par trikova zadodatno podizanje okusa.
Brzi ljetni umak za tjesteninu
oko pola kilograma cherry rajčica, narezanih
oko pola šalice pinjola (u nedostatku koristite orašaste plodove po svom izboru)
šal...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....