StoryEditorOCM
HranaPUN POGODAK

Obožavate riblja jela koja nisu komplicirana? Splitski chef nam je dao sjajan recept za hobotnicu i desert gotov u tren!

7. lipnja 2019. - 17:17
kadena

To što je splitski restoran "Kadena" dobio novog chefa kužine, dalmatinskim gastronomima već je poznata činjenica. Ali poznata je postala vrlo brzo i širem krugu, budući je kuhinju jednog od nekolicine podmarjanskih restorana s najboljim pogledom na splitski akvatorij, preuzeo ni manje ni više nego svjetski masterchef Damir Sertić.

S našim čitateljima je podijelio recept za apsolutni "Kadenin" hit, file brancina zarolan s mladom blitvom.

Ono što je složio kao predjelo tom jelu, mnogima će poslužiti kao sjajna ideja za glavno jelo, "nemesni" objed ili večeru recimo petkom, kad smo ionako često u potrazi za novom idejom za riblji obrok kojim ćemo razveseliti familiju ili prijatelje koji nam stižu u goste.

Kad o gostima govorimo, pripremite li im "Parfe kremu od šafrana",...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2024 11:36