Nekada se u Splitu govorilo – "to je ona kuća di je bija Mikačić, butiga od željezarije". Danas se već poznaje po "Bokeriji", restoranu koji je od samog otvaranja privukao pažnju.
Prvo, zbog toga što nudi gastrokoncept drukčiji od uobičajenog. Drugo, jer je svojim interijerom kroz razne detalje, nakon dugo godina, vratio duh starog Mikačića. I treće, jer primjerom pokazuje kako dobra poslovna ideja uvijek ima šanse za uspjeh, i to bez obzira na krizu i, u početku, prilično obeshrabrujuća razmišljanja dežurnih kritičara, koji su sumnjali u opstojanost još jednog restorana u najužem centru.
Bokeria Kitchen & Wine restoran, po zamisli obitelji Bokavšek, u Split je donio šarm barcelonske tržnice La Boqueria, u kojoj se miješaju mirisi namirnica i hrane što se tu...
Prvo, zbog toga što nudi gastrokoncept drukčiji od uobičajenog. Drugo, jer je svojim interijerom kroz razne detalje, nakon dugo godina, vratio duh starog Mikačića. I treće, jer primjerom pokazuje kako dobra poslovna ideja uvijek ima šanse za uspjeh, i to bez obzira na krizu i, u početku, prilično obeshrabrujuća razmišljanja dežurnih kritičara, koji su sumnjali u opstojanost još jednog restorana u najužem centru.
Bokeria Kitchen & Wine restoran, po zamisli obitelji Bokavšek, u Split je donio šarm barcelonske tržnice La Boqueria, u kojoj se miješaju mirisi namirnica i hrane što se tu...