Chef Marko Gajski prošao je dug put od sudjelovanje u TV showu Masterchef 2011. godine, vođenja poznatih restorana u Hvaru i Splitu, da bi se posljednjih sezona stacionirao u Korčuli.
Na ovom otoku chef je restorana "LD", koji je dio boutique hotela "Lešić Dimitri", a kojeg je zajedno sa svojim suradnicima uvrstio u Jeunes Restaurateurs Europe (JRE), prisrkbio mu tri toge vodiča Gault Millau, i zahvaljujući preporuci Michelina, doveo ga na korak do dobivanja prve zvijezdice.
Udruženje JRE kojeg je ove godine postao član, kao osnovnu misiju ima umrežavanje kuhara mlađe generacije, te izmjenu znanja i iskustava.
Na tom tragu, Marko Gajski je u Splitu održao masterclass, u sklopu kojeg je s polaznicima podijelio nekoliko zaista korisnih savjeta, koji mogu pomoći svima da postanu&n...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....