StoryEditor
GastroPromo

„Stari mornar” opet je naložio peć i očekuje vas s raznim delicijama

Piše EP
15. svibnja 2020. - 13:36

„Vratio sam se, živote!” najbolji je stih koji može opisati stanje u našim životima ovih dana. Kako stvari stoje, čudna vremena su lagano iza nas. Doista su bila čudna. Iz jednog od najpoznatijih splitskih restorana nije se čula vesela pjesma uz harmoniku i čašu dobrog vina niti su se širili mirisi delicija s roštilja ili ražnja. Nažalost, ovog proljeća „Stari mornar” nije mogao ugostiti ni sve one koji su željeli proslaviti važne životne trenutke, počastiti prijatelje ili okupiti svoje najmilije oko bogate trpeze.

Srećom, vaš omiljeni restoran ponovno je otvorio svoja vrata, prilagodio se novim mjerama i očekuje vas s ukusnim i bogatim izborom delicija. Na peći već pucketa vatra, gradele su očišćene, a iz kuhinje se širi miris koji će oraspoložiti svakoga gosta. Baš svakoga gosta jer izbor delicija će zadovoljiti i najizbirljivije gurmane.

Soparnik, pršut i sir, mesne plate, peka, jadranske lignje, hobotnica, vrhunske ribe, crni rižot, pizze, bifteci, razne salate, mali topli kruščići koji se peku ispred vas i još mnogo toga. Ako vam je ovaj popis aktivirao iznenadnu glad, vrijeme je da dođete do restorana „Stari mornar” i guštate u vrhunskoj spizi i ugodnoj atmosferi uz more. Stari mornar će vas dočekati raširenih ruku, kao što je to uvijek i činio!

Rezervacije i informacije: 021/381306

Izdvojeno

15. svibanj 2020 13:43