StoryEditorOCM
Društvena mrežapriča slama srca

Tiktokerica odletjela u Japan i unajmila tatu na jedan dan: ‘Željela sam jednom u životu osjetiti očevu ljubav‘

Piše MOZAIK SD
29. ožujka 2024. - 20:36

Tiktokerica Teyen Rasif iz Singapura odletjela je u Tokio kako bi angažirala osobu koja će glumiti njezinog oca na jedan dan, a njezina tužna priča postala je viralna i skupila je 2,3 milijuna pregleda.

28-godišnja djevojka objasnila je kako ju je otac napustio kada je imala 11 godina te da ju je odgajala majka, ali da joj je očeva prisutnost uvijek nedostajala kroz život, prenosi Blic

Kako bi iskusila kako je to imati oca, otišla je u Japan i na jedan dan angažirala glumca koji, između ostalog, tumači i lik oca. Zajedno su proveli dan onako kako ga inače provode otac i kći - prošetali su, popili piće i popričali, a "otac" joj je dao životne savjete, a na kraju su se i zagrlili. “Rastanak je bio težak, ali tješi me činjenica da sada imam tatu u Japanu i da ćemo se, nadam se, opet vidjeti”, objasnila je i dodala: “Sada shvaćam da su takve usluge korisne, pogotovo u Japan gdje su ljudi najusamljeniji na svijetu."

40 posto Japanaca osjeća se usamljeno 

Inače, prema istraživanju koje je provela japanska vlada 2023. godine, čak 40 posto Japanaca osjeća se usamljeno, a ta je činjenica jedan od razloga zašto je moguće angažirati djevojku ili dečka, pa čak i cijelu obitelj, u toj zemlji.

Gospodin Natori, 63-godišnji glumac, otkrio joj je tijekom razgovora da je u mirovini te da na ovaj način želi pomoći drugima. Objasnio je i da su 20 posto njegovih mušterija mlađi muškarci koji traže društvo starije osobe kako bi se osjećali sigurno u šetnji gradom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 03:07