StoryEditorOCM
Društvena mrežalegendarni Horatio

Nekadašnji zavodnik iz hit serije potpuno se promjenio: obožavatelji neugodno iznenađeni preobrazbom

Piše MOZAIK SD
5. listopada 2024. - 11:14

Omiljena serija "CSI Miami" osvojala je srca gledatelja od 2002. do 2012. godine, a David Caruso kao Horatio Caine postao je sinonim za ovaj kriminalistički hit. Njegov upečatljivi stil, elegantna odijela i prepoznatljiva narančasta kosa učinili su ga jednim od omiljenijih televizijskih likova tog vremena. 

image
AFP

Nakon završetka serije, Caruso se povukao iz svijeta glume, a posljednjih godina postao je gotovo neprepoznatljiv. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije iz 2023. koje su šokirale obožavatelje; izgledao je znatno drugačije nego u vrijeme kada je plijenio pažnju na malim ekranima. Umjesto besprijekornog izgleda, sada se čini zapuštenim, s dužom kosom koja je bila jedini preostali podsjetnik na njegov bivši imidž.

Reakcije obožavatelja su bile jasne: "Što se njemu dogodilo?", "Izgleda kao da ima 80 godina." Mnogi su izrazili tugu i čuđenje zbog promjena, pitajući se što se dogodilo s nekadašnjim zavodnikom. 

Serija "CSI Miami" otkazana je 2012. godine zbog pada gledanosti, a Caruso se nakon toga povukao iz javnosti. Prije 2023. godine u javnosti je posljednji put viđen 2017. godine. Nakon što je odustao od glume otvorio je umjetničku galeriju koja se ubrzo zatvorila. Potom je poslije otvorio trgovinu odjećom u Miamiju.

Danas, David Caruso živi mirniji život daleko od reflektora i glamura koji su ga pratili tijekom godina.

image

 

 

AFP

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 11:16