StoryEditorOCM

Nakon što mu gošća nije ostavila napojnicu za narudžbu od 600 eura, konobar je smislio paklenu osvetu

Piše MOZAIK SD
31. ožujka 2024. - 07:00

Dean Redmond (23) postao je viralna senzacija na TikToku nakon što je podijelio svoje iskustvo s nezadovoljnom mušterijom koja je naručila veliku narudžbu u restoranu gdje radi.

U svom videu, koji je doslovno odjeknuo na društvenim mrežama s više od 1,1 milijun pregleda, Dean je otkrio da je dobio narudžbu od 50 artikala u vrijednosti od 600 eura u devet sati ujutro. Kako bi pripremio tako veliku narudžbu, zamolio je ženu nazvanu "Karen" za dodatnih 30 minuta.

Međutim, umjesto razumijevanja, Dean tvrdi da je dobio neugodan odgovor nakon što je zamolio za dodatno vrijeme, a Karen je čak prekinula vezu. Kad je Karen stigla u restoran u 9:30, otkrila je da njena narudžba još nije bila spremna. Umjesto čekanja, Dean tvrdi da je Karen otišla bez ostavljanja napojnice.

No, priča ne završava tu. Karen je kasnije napisala negativnu recenziju za restoran, optužujući Dean i njegove kolege da su "namjerno posluživali suhe sendviče" jer su bili "bijesni što je došla ranije".

Uzvrativši istom mjerom, Dean i njegovi kolege istražili su Karen i otkrili da radi u obližnjoj tvrtki. Kako bi joj uzvratili, Dean je otkrio da su on i njegovi kolege napisali pozitivne recenzije o Karen kao financijskoj službenici.

Ovaj video izazvao je različite reakcije. Dok su neki zbunjeni zbog očekivanja napojnice kad je Karen sama došla po hranu, drugi smatraju da je zbog velike narudžbe trebala ostaviti barem simboličan iznos.

Ova kontroverza između konobara i nezadovoljne gošće još jedan je primjer sukoba koji se može dogoditi u ugostiteljskoj industriji i pokreće raspravu o pravilima ponašanja i očekivanjima u takvim situacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 21:55