StoryEditorOCM
Društvena mrežaJE LI OVO ISTINA?

Hrvatica dala oglas da traži tetu za čuvanje kćeri, uvjeti šokirali sve! Pljušte reakcije ljudi: Žalim vaše dijete...

Piše MOZAIK SD
17. listopada 2024. - 11:53

"Ma ovo je troll! Nadam se bar?" - prvi je komentar koji je ispisan ispod objave u zatvorenoj Facebook grupi "Tete čuvalice i roditelji", gdje je uočen oglas sljedećeg sadržaja:

"Tražim tetu za povremeno čuvanje curice od 10 mjeseci. Ne želimo debelu tetu, ni tetu koja živi s kućnim ljubimcem. Želimo iskustvo u čuvanju djece (npr. rad u vrtiću). Na Trnju smo. Javim se povratno".

Ne treba ni naglašavati koliko je reakcija izazvao, "kilometarske" su.

I dok su neki pokušali shvatiti i racionalizirati pozadinu nekog od ovih zahtjeva, najveća većina je ostala šokirana i osupnuta. 

"Debela" je uvreda, dobro došli u 21. stoljeće. Body shaming nije cool više i ne tolerira se. Nadam se da je samo trol, da je dijete izmišljeno i da neće odrastati u tako toksičnom okruženju".

"Još da curica ima pismenu mamu, bilo bi super. Bi li teta spavala s vama u krevetu? Ili tražite za muža? Moj vam je savjet da dobro razmislite što želite napisati, a ne da se sramotite".

"Ne nudim čuvanje, al‘ dobronamjeran savjet. S obzirom da tražite pomoć za svog potomka, napisati pristojan i potpun oglas bi bio minimum manira građanke moderne civilizacije. Osobne stavove i preferencije iznesite na razgovoru uživo, a ne pod postom anonimne".

"Ovdje dijete... ne želim bahatu i bezobraznu mater."

"Zašto je važan BMI za čuvanje djeteta?".

"Pozdrav, javlja se debela teta čuvalica, voli kućne ljubimce, velikog je srca i tople duše za razliku od Vas. Žao mi Vašeg djeteta jer već vidim čemu ćete ga naučiti. Sramite se kao jedna majka. Lijep pozdrav i sretno u odgoju curice". 

Prenosimo screenshotove samo malog dijela komenara, nebrojeni su...

image
Screenshot FB
image
Screenshot FB
image
Screenshot FB
image
Screenshot FB
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 14:16