StoryEditorOCM
Društvena mrežaSTO LJUDI, STO ĆUDI

Gospođa živi s 50 štakora u svom domu, obožava ih, kupa i naziva ‘bebama‘! Ovo što rade u videu nije za svačiji želudac

Piše MOZAIK SD
27. lipnja 2024. - 13:26

Kad netko kaže da ima "kućnog ljubimca" pomislimo na psa, macu, papigu, ribicu... no diljem ne svijeta ne manjka avanturista koji uživaju u kućnim terarijima držati zmije ili guštere, a Amerikanka Michelle Raybon sreću je našla u društvu - štakora!

U svom ih stanu, naime, drži pedeset.

“Jako su umiljati” - tvrdi ova umirovljenica.

Michellina "radost" započela je 2018., kad je odlučila udomiti štakore. Štakori su s vremenom dobili mladunčad i sad ih u njezinom domu obitava ravno 50 komada, 25 mužjaka i 25 ženki.

Za Michellin bizarni ukus za ljubimce svijet je saznao kad je na društvenim mrežama objavila kako uživaju u kupanju u njenom - sudoperu!

"Oni su moje bebe, oni ne mogu učiniti ništa loše. Svaki od njih ima svoju osobnost, a nekoliko njih se posebno ističe. Vrlo su društveni i kad ih hranite, svi dotrče. Neki mogu biti katkad manje prijateljski nastrojeni, ali većinom su vrlo druželjubivi.

Dobila sam ih od uzgajivača u Teksasu. Zato ih imam toliko jer sam ih baš željela uzgojiti da bih ih mogla dati drugim ljudima koji vole štakore. Onda sam prestala i sad su moji ljubimci, zato ih i imam toliko - prenosi Mirror riječi Michelle Raybon.

Kad prijatelji ili znatiželjnici posjete Michelle, često su šokirani, ali tvrdi da ih "njezine bebe" često osvoje.

"Većina ljudi ima predrasude vezano uz štakore, misle da su prljave, bolesne životinje. Ipak, mnogi su se predomislili i iznenadili željom da ih imaju za kućne ljubimce" - otkrila je Michelle Raybon.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 14:02