StoryEditor
Društvena mrežaU DOBRU I ZLU

‘Držali smo se u zagrljaju više nego inače‘: Borut Pahor s posebnom nježnošću opisao susret s Kolindom i pokazao fotografije; ‘Bilo je od srca...‘

Piše M.K.
15. veljače 2020. - 18:08
Davor Pongračić/Hanza Media

Predsjednik Slovenije Borut Pahor sjećat će se hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović po svemu najljepšem. U to nema sumnje.

Od prvih susreta, ovo dvoje državnika promatrače su i medije poticali na najrazličitije asocijacije i insinuacije, bili su na neki način Barbie i Ken regionalne političke scene. 

O njihovim susretima, osmijesima i zagrljajima izvještavalo se uzduž i poprijeko, analiziralo je li bio prisniji s Jadrankom Kosor ili njom, je li ga neprimjereno prisno zagrlila prilikom susreta i svemu ostalom što narod veseli, posebno kad se nema čemu drugome posebno veseliti.

Veselili su svi ti susreti i Boruta Pahora, Kolindi je, uostalom, svratio u posjet u Zagreb lani i na putu za Splitski maraton. Kolinda ga je povela na neformalni ručak i šetnju središtem Zagreba, gdje su odgovarali na upite znatiželjnika.

"Ja sam tu domaćin predsjedniku Pahoru koji ide u Split na maraton. Iznimno sam zadovoljna radi toga, ne samo zato što je predsjednik susjedne države ovdje, već i što potičemo zdrav način života", kazala je tada Kolinda, te najavila kako će s Pahorom "jednom ići trčati na zagrebački nasip".

image
Tom Dubravec/Hanza Media

Svega se toga sa simpatijama očito sjeća slovenski predsjednik, koji je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se, za njihovog posljednjeg susreta, posebno srčano grle.

Srčana je i poruka koju je uz to ispisao.

"Hrvatska predsjednica i prijateljica Kolinda Grabar-Kitarović odabrala je Sloveniju kao svoj posljednji, oproštajni posjet prije kraja mandata. Ovo je bio naš 39. sastanak.

Zato je bilo još emotivnije, a zagrljaj je bio vrlo poseban. Nekoliko smo se trenutaka, više nego inače, zadržali u zagrljaju. Bilo je od srca. Bili smo u dobrom i zlu pet godina. Sretno Kolinda!" - poručio joj je slovenski predsjednik.

image
Instagram profil Boruta Pahora

Zainteresirani mogu provjeriti na Pahorovom profilu, ali rekli bismo kako komentatori nisu oduševljeni viđenim...

#KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ#BORUT PAHOR#PAHOR O KOLINDI

Izdvojeno

09. srpanj 2020 14:40